“Η Ιερή Μου Καρδιά Είναι Ο Ουρανός Σου”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Η Ιερή Μου Καρδιά Είναι Ο Ουρανός Σου

28 Νοεμβρίου 1996

Ποτέ δεν θα σε εγκαταλείψω. Σου πρόσφερα την Ιερή Μου Καρδιά για να γίνει ο ήλιος της ψυχής σου, η αγαλλίαση της καρδιάς σου και η χαρά της ζωής σου.

Επιθυμούσα να σε ζωογονήσω και να σε ακούσω … Χάιδεψέ Με με την αγάπη σου. Η δίψα σου για Μένα είναι  θεραπευτικό βάλσαμο για την πληγωμένη Μου Καρδιά … Έλα, επίτρεψέ Μου να χαρίσω μέσα από σένα ένα πνεύμα καλοσύνης και προσευχής, για να υπενθυμίσω στον κόσμο τα θαυμαστά Μου έργα και τη δύναμη του Ελέους Μου χάρη στην ευσπλαχνία Μου.

Η Καρδιά Μου φλέγεται από αγάπη για όλους τους ανθρώπους και όσο περισσότερο προχωρούν στη μελέτη του Λόγου Μου, τόσο περισσότερες εξαγνιστικές χάρες θα τους χαρίσω, για να τους προσελκύσω βαθύτερα στις φλόγες της Καρδιάς Μου. – Η χάρη Μου είναι υπερβολικά γενναιόδωρη και θέλω να τους προσελκύσω σε τούτη την Καρδιά, την Καρδιά,  που απολαμβάνει τη συντροφιά των γιων και των θυγατέρων των ανθρώπων.

Μέσα στην Ιερή Μου Καρδιά υπάρχουν πλούτη και δόξα, μόνιμα αγαθά και ευτυχία. Οι Θησαυροί Μου θα σας κάνουν να βαδίσετε στο δρόμο της αρετής. Μακάρια τα μάτια που βλέπουν όσα βλέπουν στην Καρδιά Μου και τα αποκτούν. Αυτός θα κερδίσει τη ζωή και θα έχει την εύνοια του Πατέρα Μου κι Εμείς θα είμαστε στο πλευρό του, ευφραίνοντάς τον μέρα με τη μέρα, χαρίζοντας ευλογίες, τη μια μετά την άλλη, σ’ αυτόν και σε όλη του την οικογένεια. Η Ιερή Μου Καρδιά μοιάζει με οσμή ευωδίας, με ήλιο που φωτίζει το σκοτάδι σας. Η Ιερή Μου Καρδιά είναι γλυκύτερη από το μέλι και προσκαλώ όλα τα στόματα να γευτούν τη γλυκύτητά Μου. Η Ιερή Μου Καρδιά είναι παρτέρι από εκλεκτά ρόδα. Η Ιερή Μου Καρδιά είναι γεμάτη ευσπλαχνία. Ναι, είναι πηγή ζωής..

Στρέψτε τα μάτια σας στην Ιερή Μου Καρδιά και η λάμψη της θα πλημμυρίσει τη σκοτεινή σας νύχτα και θα την κάνει μέρα. Πάρτε την Ιερή Μου Καρδιά και αγκαλιάστε την και η εγγύτητά της θα στεφανώσει το κεφάλι σας με εξαγνιστικές χάρες που θα οδηγήσουν τα βήματά σας στο δρόμο της πιστότητας σε σημείο να δεχθείτε να χύσετε και το αίμα σας προς τιμήν Μου. Η ακατανίκητη αγιότητα της Ιερής Μου Καρδιάς μπορεί να γίνει η ασπίδα σας όταν το κακό θα επαινείται από το κακό.

Η Ιερή Μου Καρδιά μοιάζει με δένδρο γεμάτο καρπούς, με πλούσιο φύλλωμα όπου μπορείτε κάτω από τα κλαδιά Του να βρείτε καταφύγιο. Η φωτιά από την Καρδιά Μου είναι η δύναμη που δίνει φως στην ψυχή σας, και τα πιο λαμπρά αστέρια δεν θα μπορούσαν ποτέ να φωτίσουν τη φοβερή νύχτα της ψυχής σας σαν τη φωτιά που βγαίνει από την Καρδιά Μου. Πράγματι, η φωτιά της Ιερής Μου Καρδιάς είναι χίλιες φορές  λαμπρότερη από τον ήλιο. Είναι σα να βάζει κανείς όλους τους αστερισμούς του σύμπαντος μαζί και χίλιες φορές περισσότερο.

Μαζί Μου βρίσκονται η θεία αγάπη, το θείο έλεος, ο θείος καρπός, το θείο φως, η θεία γλυκύτητα, οι θείες πηγές, ο θείος πλούτος, που πλουτίζουν όσους Με πλησιάζουν, γεμίζοντας τα ταμεία τους με την καθαρότητά Μου. Ανυπόμονος να σώσω το λαό Μου από το θάνατο, είπα: “θα έρθω κοντά τους με την Καρδιά Μου στο χέρι και θα ανοίξω την Καρδιά Μου σαν δεξαμενή για να τους πλημμυρίσω με τους θείους Μου Θησαυρούς. Θα έρθω πάνω τους σαν μεγάλος ωκεανός για να τους ενισχύσω.”

Με τι μπορείτε να συγκρίνετε την Καρδιά Μου; Τούτη την Καρδιά που έθεσε τα θεμέλια του Ιερού Μου; Με πηγή λιβανιού το καλοκαίρι; Με μελωδία άρπας; Με κόσμημα από καθαρό διαμάντι; Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την ακατανίκητη αγιότητα της Ιερής Μου Καρδιάς, γιατί μέσα στην Καρδιά Μου υπάρχουν αγιαστικές χάρες, αφού είναι μοναδική σε λαμπρότητα, πολλαπλή σε χάρες και αρετές, ευαίσθητη, ευγενική και συμπονετική και για τους πιο άθλιους ανάμεσά σας.

Η Καρδιά Μου είναι δραστήρια γιατί είμαι ο Λόγος, και ο Λόγος του Θεού είναι ζωντανός και δραστήριος. Η Καρδιά Μου είναι απρόσβλητη μέσα στη Δόξα Της. Είναι γεμάτη καλοσύνη και έλεος, όταν χρειάζεστε βοήθεια. Αφού η Καρδιά Μου είναι ο θρόνος της χάριτος, στηριχθείτε στην καλοσύνη Μου, συμπονώ την άγνοιά σας. Μην αποθαρρύνεστε, μάθετε ότι έχετε μια μόνιμη θέση στην Ιερή Μου Καρδιά.

Είμαι ο Λόγος του Θεού και από το στόμα Μου βγαίνει ένα δίκοπο σπαθί. Είμαι εδώ, και η Καρδιά Μου θα αναλάβει όλα όσα δεν είναι ίσια και θα τα ισιώσει με το σπαθί Μου. Η Ιερή Μου Καρδιά δεν είναι περίπλοκη, δεν είμαι περίπλοκος Θεός, γιατί είμαι σαν το λυχνάρι που φέγγει από μέσα και απ’ έξω, τελείως φωτεινό, επομένως δεν θα πλανηθείτε ποτέ και θα σας διαβεβαιώνω συνεχώς ότι η αγιοσύνη θα ανταμειφθεί στο τέλος.

Η Ιερή Μου Καρδιά είναι πολύ φωτεινή και καθαρή, είναι το Φως του κόσμου. Θεϊκή και ακαταμάχητη είναι η Ιερή Μου Καρδιά, γιατί περικλείει όλους τους θησαυρούς της σωτηρίας σας. Όποιος δέχεται ευνοϊκά τούτη την Καρδιά, θα αναγνωρίσει την Τριαδική Μας Αγιότητα με ευσέβεια, πιστότητα και τιμή, και με τη Θεϊκή Μου υπόσταση θα τον οδηγήσω στην αιώνια ζωή. 

Η Ιερή Μου Καρδιά πάλλει από αγάπη για τους ανθρώπους επειδή είναι φιλάνθρωπη. Αν με πλησιάσετε σαν τα παιδιά, θα βάλω στην παλάμη του χεριού σας την Ιερή Μου Καρδιά και όταν δείτε τους Θησαυρούς Μου που θα φανερώσουν με σοφά λόγια τα μυστήριά Μου και τα μυστικά Μου, θα κυριευθείτε από άγιο φόβο για Μένα, γιατί θα αντιληφθείτε ότι είμαι ο Τριαδικός και Ομοούσιος Θεός, που είναι πολυτιμότερος για σας από όλα τα πλούτη του κόσμου και από την ίδια σας τη ζωή.

Αχ, Βασούλα… Η ευσπλαχνία βρίσκεται σε Μένα, κι όμως πολλά παιδιά Μου εγκαταλείπουν και περιφρονούν αυτή τη σπλαχνική Καρδιά. Αν και είσαι παροδική πάνω στη γη, δημιουργία, άνοιξε τα μάτια σου για να αντικρύσεις την Ιερή Μου Καρδιά, άνοιξε τα μάτια και την καρδιά σου μπροστά στα μεγαλεία που είναι χαραγμένα στην Καρδιά Μου. Δεν θα σου κρύψω τους ανεκτίμητους Θησαυρούς Μου. Αν και είσαι παροδική, θα ανοίξω την πόρτα της Καρδιάς Μου και όταν τα μάτια σου αντικρίσουν στην αθλιότητά σου τη μεγαλοπρέπεια της Καρδιάς Μου, η ψυχή σου θα καταληφθεί από μια μόνιμη επιθυμία για τους κανόνες Μου, και οι αποφάσεις Μου θα γίνουν η χαρά σου και οι σύμβουλοί σου.

Και τότε, θα Μου ζητήσεις πρόθυμα να γίνεις το θύμα του Θύματος, ο εσταυρωμένος του Εσταυρωμένου, και θα αναγγείλεις τις αποφάσεις Μου στον κόσμο χωρίς φόβο να ντροπιαστείς, ενθυμούμενη Ποιος σε βρήκε, εξόριστη, στην εξορία. Και τότε θα μου πεις, δείχνοντάς μου την Ιερή Μου Καρδιά: «Κύριε, θα μείνω εδώ για πάντα, αυτό είναι το σπίτι που διάλεξα.» (απόσπασμα)»

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…