Η νέα διοίκηση στην αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας φέρνει …άλλον αέρα …και αλλαγές που ήδη φαίνονται!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ένας μήνας από τη θητεία της νέας διοίκησης στην αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας και παρατηρούνται κάποια πράγματα τα οποία τα βλέπουμε και εμείς που ασχολούμαστε με τα αστυνομικά θέματα αλλά και οι πολίτες!

Αρχικά έχουν σημειωθεί σημαντικές επιτυχίες τόσο στην Ανατολική όσο και στη Δυτική Κορινθία σε υποθέσεις ναρκωτικών, συμμορίες κλεφτών …κτλ, σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Αλλάζει σημαντικά η λειτουργία κάποιων τμημάτων! Παρατηρούμε μία ριζική αλλαγή στην ΟΠΚΕ σε σχέση με το πριν (ως προς τον τρόπο λειτουργίας). Μάλιστα πριν λίγες μέρες έτυχε να περνάμε μπροστά από βραδινό έλεγχο της ΟΠΚΕ σε ένα όχημα και μας ξάφνιασε ευχάριστα! Η ΟΠΚΕ δείχνει …να παίρνει τα πάνω της, ενισχύεται και άλλο ως τμήμα και πολλοί λένε ότι είναι θέμα χρόνου να κάνει τη διαφορά! Καλή συνέχεια…

Πληροφορούμαστε ότι θα υπάρξουν επίσης και κάποιες αλλαγές σε άλλες υπηρεσίες στη συνέχεια. Φυσικά δεν μπορούν να γίνουν όλα από τη μία στιγμή στην άλλη!

Θετικά σχόλια έχει κερδίσει με το «καλημέρα» και η νέα ταξίαρχος που βρίσκεται στο «τιμόνι» της  αστυνομικής διεύθυνσης Κορινθίας Ι. Παναγοπούλου. Ακούμε ότι είναι εργατική, έντιμη  και ιδιαίτερα συνεργάσιμη με τους έμπειρους συναδέλφους της στο επιτελείο της αστυνομικής διεύθυνσης Κορινθίας! Από την πρώτη στιγμή έδειξε να θέλει να ενημερωθεί για τα πάντα σε ότι αφορά την Κορινθία μιας και έρχεται  από άλλη υπηρεσία (την Αχαΐα). Καλή συνέχεια και στην διευθύντρια στην αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας  η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλά!

Η Κορινθία είναι ένας νομός δύσκολος λόγω του ότι είναι κοντά στην Αθήνα. Είναι δύσκολο το έργο των αστυνομικών τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει και  μεγάλη έλλειψη αστυνομικής δύναμης. Σίγουρα δεν περιμένουμε να δούμε οριστική πάταξη της εγκληματικότητας. Περιμένουμε όμως  να δούμε τους αστυνομικούς να κάνουν το έργο τους  όπως πρέπει ούτως ώστε οι πολίτες να νιώθουν όσο πιο ασφαλείς γίνεται!