Η πρόταση του Μητσοτάκη …πόσο σύμφωνους βρίσκει τους Κορίνθιους βουλευτές;

Μεταξύ άλλων ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης: “Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

Δείτε την ανακοίνωση του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη:

ΣΣ. Αρχικά να γράψουμε ότι είναι μία καλή κίνηση από τον πρωθυπουργό.

Αν και θεωρούμε ότι αυτό το διάστημα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ η περικοπή στους πολιτικούς έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη, αν σκεφτεί κανείς τα ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρώ που θα αμειφθούν οι ίδιοι και πάλι μηνιαίως (μαζί με την μείωση του 50%).

Περικοπές να γίνουν στους μισθούς σε όλα τα πολιτικά πρόσωπα, δημάρχους, αντιδημάρχους…κτλ! Εδώ οι πολίτες από τη μία στιγμή στην άλλη χωρίς να τους ρωτήσει κανείς βρέθηκαν στο σπίτι τους χωρίς δουλειά και μισθό!

…Αναρωτιόμαστε πως θα το πάρουν άραγε οι Κορίνθιοι βουλευτές της ΝΔ! …Ελπίζουμε να μην τους “κακοφανεί” η πρόταση του Μητσοτάκη! Αλλά και να τους κακοφανεί …σιγά μην μιλήσει κανείς!

Λέτε να βγούνε πάλι οι γνωστοί Κορίνθιοι βουλευτές που στέλνουν κάθε τόσο ανούσια δελτία τύπου και πούνε ότι αυτό είναι σωστό που είπε ο Μητσοτάκης; …Αυτό απομένει ακόμα να δούμε! Γιατί για κάτι τέτοιες δηλώσεις κάποιοι …είναι πρώτοι! Γιατί βλέπουμε ως τώρα κάποιοι προκειμένου να κερδίσουν θετικά σχόλια κάνουν τα πάντα, …άλλο αν τελικά εκτίθενται στους πολίτες!

…Έχουν αφήσει ένα μέρος των πολιτών με το επίδομα των 800 ευρώ (υπάρχουν και χειρότερα). Ο κόσμος οικονομικά όχι μόνο έχει φτάσει στα όριά του, αλλά τα ξεπέρασε κιόλας!

Αλήθεια αυτό το διάστημα με τι ασχολούνται και παράλληλα πληρώνονται οι Κορίνθιοι βουλευτές; Εδώ δεν ασχολούνταν με τα ΣΟΒΑΡΑ θέματα της Κορινθίας… προ κορονοιού! Τώρα θα έχουν και δικαιολογία τουλάχιστον…

Φώτης Νικολακόπουλος