Η πρώτη συναυλία της δημοτικής φιλαρμονικής Ξυλοκάστρου… χωρίς τον δήμαρχο

“Το απόγευμα του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ξυλοκάστρου στο Δημοτικό Θέατρο Ξυλοκάστρου “Άγγελος Σικελιανός” με μεγάλη επιτυχία.

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παραστεί ο Δήμαρχος κ. Βλάσης Τσιώτος, παρακολούθησε όμως μέρος της πρόβας της Φιλαρμονικής λίγες ώρες πριν τη συναυλία εμψυχώνοντας τους μουσικούς.

Το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κύριος Νίκος Λάσκος, οι Αντιδήμαρχοι : κυρία Ελίνα Μενούνου, κυρία Γιόλα Μαστέλου, κύριος Σπύρος Αποστολόπουλος και ο κύριος Τάσος Λόντος, αλλά και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την εποπτεία της δημοτικής ενότητας Ευρωστίνης κύριος Ανδρέας Καραβάς. Επίσης, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ξυλοκάστρου κύριος Νίκος Χαβέλης, αλλά και η προηγούμενη Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ξυλοκάστρου κυρία Σπυριδούλα Καραπανάγου, καθώς και η δημοσιογράφος Μαίρη Νικολοπούλου, εκπρόσωποι φορέων, γονείς και φίλοι της φιλαρμονικής.

Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη γνωστές μελωδίες, συγκίνηση και ενθουσιασμό. Το πρόγραμμα αποτελούταν από διαχρονικές pop και rock επιτυχίες, ενώ για κλείσιμο η μπάντα έπαιξε το γνωστό μουσικό θέμα “Πειρατές της Καραϊβικής”:

1) Scorpion (ορχηστρικό)
2) Great balls of fire – Jerry Lee Lewis
3) 7/11 – Beyonce
4) Sorry – Madonna
5) Party in the U.S.A. – Miley Cyrus
6) Roar – Katy Perry
7) 21 Guns – Green Day (Σολίστ ο Κωνσταντίνος Σπηλιώτης)
8) Get off of my cloud – Rolling Stones
9) Hung up – Madonna
10) Bad – Michael Jackson
11) Πειρατές της Καραϊβικής (ορχηστρικό)

Σκηνοθεσία και παρουσίαση η κυρία Έλια Γεννάτου.
Διεύθυνση η κυρία Μιρένα Βαβαρέτου”, αναφέρεται από το δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης.