“Η Σοφία είναι προσιτή σε κάθε ενάρετη καρδιά”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Η Σοφία είναι προσιτή σε κάθε ενάρετη καρδιά

15 Ιανουαρίου 2023

Θεέ μου, είσαι μέσα σε όλα όσα δημιούργησες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είσαι και έξω από όλα αυτά. Είσαι πανταχού παρών, κι όμως αθέατος με γυμνό μάτι…

Παιδί μου! άκουσέ Με: κοίτα τον εαυτό σου… Εγώ, που είμαι Άκτιστος και Απρόσιτος,  ήρθα ωστόσο σε εσένα, αδύνατο πλασματάκι, για να σου φανερώσω το Άγιο Πρόσωπό Μου και, μέσα από εσένα, σε πολλούς άλλους. Σε ένωσα μαζί Μου με δεσμά αγάπης και μόνον Εγώ ζω μέσα στην ψυχή σου. Δεν σε πλησίασα με αυτόν τον απερίγραπτο τρόπο; Με είδες με το πνεύμα σου, αλλά έμεινα κρυμμένος από τα σωματικά σου μάτια, Με άκουσες μέσω του Αγίου  Μου Πνεύματος αλλά δεν Με άκουσες με τ’ αυτιά σου;

Ξέρω ότι κανείς δεν μπορεί να Σε περιγράψει και να ισχυριστεί ότι πλησίασε το Ασύλληπτο, το Απρόσιτο, κι όμως, με κάποιον μυστήριο τρόπο, με έκανες τυφλή σ’ αυτόν τον κόσμο και σε αντάλλαγμα, μου έδωσες τη θέαση του Αόρατου κόσμου. Κανείς δεν μπορεί να περιγράψει τον Θεό, κι όμως ήρθες και μου παρουσιάστηκες σαν Πατέρας μας! Άλλοι Σε βίωσαν σαν Ελ Σαδδάι (Παντοκράτορα), άλλοι σαν Φωτιά, άλλοι σαν Φως και ούτω καθεξής, αλλά σε εμάς, στους Καιρούς μας, μας φανερώνεις τον εαυτό Σου σαν Πατέρας. Επιθυμία Σου είναι να Σε Γνωρίσουμε με οικείο τρόπο και να Κατανοήσουμε την πατρική Σου στοργή. Έχεις σε μεγάλη εκτίμηση αυτά τα δύο πράγματα!  Γι’ αυτό λοιπόν, προσεύχομαι οι επιθυμίες Σου να πραγματοποιηθούν και όλα τα πλάσματα να Σε γνωρίσουν και να Σε κατανοήσουν.

Έλα: όσο περισσότερο εισχωρείς στο εσωτερικό Μου, Εμένα του Θεού σου, τόσο περισσότερο θα Με κατανοείς και θα Με γνωρίζεις. Θα κατανοείς τα Κίνητρά Μου και το Θέλημά Μου. Γι’ αυτό, να προσεύχεσαι, αγαπημένη Μου και η κατανόηση θα σου δοθεί. Ικέτεψέ Με με αγάπη και το Πνεύμα της Σοφίας θα σε επισκεφθεί, ώστε να Με γνωρίσεις. Γίνε συγγενής με την Σοφία και θα σε ευλογήσω δίνοντάς σου αυτό το Δώρο, που κάθεται δίπλα στον Θρόνο Μου, γι’ αυτό έλα  και καλλιέργησέ Την, γιατί Αυτή είναι το Σπίτι σου.

Υποδέξου Με σαν Πατέρα σου, για να γίνεις το παιδί Μου και να μοιραστείς  την Βασιλεία Μου και το Σπίτι σου. Μη θρηνείς και  οδύρεσαι, παραμένοντας αδιάφορος. Η Σοφία είναι προσιτή σε κάθε ενάρετη καρδιά. Ανακάλυψέ Με, παιδί Μου, και μην παραλείψεις να Με γνωρίσεις. Γυρεύεις Εμένα, τον Θεό σου; Ανυπομονείς να Με βρεις; Έλα, κλήμα της Αμπέλου, βγες από το κουκούλι σου και θα σε διδάξω πώς να ζεις μια αμόλυντη ζωή. Σας έπλασα για να σας κάνω όλους κατά χάριν θεούς, υιοθετημένους γιους και κόρες του Υψίστου.

Θυμάστε με ποιον τρόπο όλοι οι άγιοι έγιναν μέτοχοι της θείας φύσεως; Να γιατί σας διδάσκω να απαρνηθείτε τον εαυτό σας και να ταπεινωθείτε, για να λάβετε έτσι την αναγκαία ταπείνωση και να θεοποιηθείτε. Είστε όλοι προορισμένοι να γίνετε συνεργάτες Μου, να κυβερνήσετε και να βασιλεύσετε μαζί Μου. Ωστόσο, αυτό το δώρο δεν μπορεί να σας δοθεί, αν δεν επιτελεστεί πρώτα μια μεταμόρφωση μέσα στην ψυχή σας. Από τη φύση σας, είστε όλοι φθαρτοί, μπορώ όμως να κάνω τον καθένα σας άφθαρτο, αν Μου το επιτρέψετε. Βλέπεις, παιδί Μου, οι θεοποιημένοι θα είναι σε θέση να Με δουν σαν Πατέρα τους. Με την καθοδήγηση του Πνεύματος, θα δουν τον Δημιουργό και αληθινό  τους  Πατέρα. Αυτή είναι η επιθυμία Μου, να επιτρέψω σε όλους να γίνουν μέτοχοι της Θεότητάς Μου. Και τότε, ίσως ρωτήσετε, «τι κερδίζει κανείς με το να γνωρίσει τον Θεό;» Όταν Με γνωρίσετε, θα γοητευθείτε από το Μεγαλείο της αγάπης Μου που ποτέ δεν θα ξεχάσετε. Και  θα κερδίσετε τότε την Ζωή. Να τι θα κερδίσετε.

Έρχομαι σε εσάς αυτές τις μέρες σαν μια μητέρα που μαθαίνει στο παιδί της πώς να φέρεται με τη διδαχή, έτσι έρχομαι κι Εγώ για να σας διορθώσω και να σας δείξω ότι Εγώ είμαι η υπέροχη Κληρονομιά σας, και για να στρέψετε τα μάτια σας και να τα στερεώσετε σε ό, τι είναι σωστό και αβλαβές για την ψυχή σας. Έρχομαι να σας εμποδίσω να αποδίδετε τιμή σε  πράγματα ανάξια.

Όσο για το δώρο της Κατανόησής Μου,  αυτό το δώρο θα φωτίσει την ψυχή σας, γιατί το Άγιο Πνεύμα, που επιθυμεί πολύ να μοιράζεται τη Γνώση Του μαζί σας, θα είναι Εκείνο που θα σας δώσει αυτό το Δώρο, που θα σας κάνει να Με κατανοήσετε και να  εκτιμήσετε το καλύτερο στη ζωή σας, όσο είστε εδώ στη γη. Θα σας κάνει να αντιληφθείτε ότι θα προτιμήσετε να απαρνηθείτε όλα τα γήινα πλούτη, να απαρνηθείτε την κοσμική δόξα και δύναμη, όλα αυτά θα χάσουν τη λάμψη τους στα μάτια σας και θα σας γίνουν δυσάρεστα, επειδή το Άγιο Πνεύμα θα σας δώσει μια αντίληψη πολύ πέρα απ’ όλα αυτά, ότι αυτό που μετράει είναι να μπορέσετε να Με πλησιάσετε, Εμένα τον Θεό σας, και να ζήσετε μέσα Μου. Η ικανότητα να Με κατανοήσετε θα αυξηθεί μέσα σας, και όσο πιο βαθιά θα εισχωρείτε μέσα Μου, όπως είπα προηγουμένως, τόσο πιο ξεκάθαρη θα είναι η Κατανόησή σας για Εμένα. Και τόσο περισσότερη χαρά και αγάπη και ειρήνη θα κερδίσει η ψυχή σας από το άρωμα της Καρδιάς Μου, και τότε, τίποτα στον κόσμο αυτόν δεν θα ταράξει την ειρήνη που αποκτήσατε στην ψυχή σας. Γι’ αυτό, αγαπημένοι μου, έχετε τον νου σας προσηλωμένο σε Εμένα, τον Θεό σας, και δεν  θα περιέχει παρά μόνον Εμένα.

Πολλοί από εσάς σήμερα περνούν μέσα από δοκιμασίες επειδή, αγαπημένα Μου παιδιά, στην αμαρτωλή κατάσταση που βρίσκεται η ψυχή σας, είστε θύματα ενός κόσμου υλιστικού, που δεν σας δίνει ούτε ειρήνη, ούτε χαρά ούτε αγάπη. Δεν έχετε τη δύναμη να πραγματοποιήσετε μόνοι σας όλα αυτά που ζητώ, και γι’ αυτό, για έναν ακόμη λόγο, κατεβαίνω κοντά σας με τον τρόπο αυτόν, στους Καιρούς σας, για να σας φανερώσω την Αγία Μου Μορφή, και να σας διαπαιδαγωγήσω με Στοργή. Το Άγιο Πνεύμα, ο Παράκλητος, είναι σήμερα ο Δάσκαλός σας και μέσω Εκείνου θα Με γνωρίσετε και θα κατανοήσετε Εμένα, τον Θεό σας. Και θα σας βοηθήσω όλους με τη Χάρη…

Άκουσέ Με: παιδί μου, θυμάσαι που σου είπα ότι θα σε δέσω μαζί Μου με δεσμά Αγάπης; Τα δεσμά αυτά είναι παντοτινά δεσμά! (απόσπασμα)»

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…