Η Χριστίνα Μπόμπα έχει κοροναϊό -Η περιοχή της Κορινθίας που επισκέφτηκε πρόσφατα…

“Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε το βράδυ της Τετάρτης (11/03) ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, και εξήγησε τι ακριβώς της συμβαίνει.

Στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο της έγραψε: «Έχω κι εγώ κοροναϊό. Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων! Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε αθηναικά ΜΜΕ.

Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε σε περιοχές του δήμου Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ τις προηγούμενες μέρες και ήρθε σε επαφή με αρκετό κόσμο. Ανέβαζαν και φωτογραφίες στα social media.

Σε ανάρτησή μας στις 04 Μαρτίου 2020, πριν μία εβδομάδα δηλαδή, αναφέραμε μεταξύ άλλων:

“Με πολύ καλή παρέα πέρασε την Καθαρά Δευτέρα το ζεύγος Μπόμπα-Τανιμανίδη, κάνοντας ένα ευχάριστο ταξίδι στην λίμνη της Βουλιαγμένης στο Λουτράκι.

Με φόντο το καταπράσινο τοπίο και τα κρυστάλλινα νερά πέταξαν χαρταετό μαζί με πολλούς καλούς φίλους μεταξύ των οποίων ήταν και Γιώργος Λιανός με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Ως επισφράγιση της εκδρομής πήραν αναμνηστικές φωτογραφίες και μία από αυτές ανέβασε και στον λογαριασμό της στο Instagram η Χριστίνα, πληροφορώντας μας ότι το πέταγμα του χαρταετού έγινε μετά μεγάλης δυσκολίας, όπως και η παρακάτω λήψη…”

Τίθεται πλέον θέμα και σίγουρα όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της στις περιοχές του Λουτρακίου που επισκέφτηκε, για προληπτικούς λόγους θα πρέπει να εξεταστούν! Ακόμα και αν δεν είχε κολλήσει τον ιό πριν από μία εβδομάδα!

Επειδή το θέμα είναι ΣΟΒΑΡΟ και αφορά τη δημόσια υγεία σίγουρα δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά γράμματα…

Κ.Ν