Η korinthiannews.gr από σήμερα …ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ!

(11:50)

Η korinthiannews.gr από σήμερα είναι …στον αέρα ανανεωμένη! Η αναβάθμιση – ανανέωση του site ήταν απαραίτητη. Όπως βλέπετε το νέο site έχει καλύτερο design και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μην κουράζει τον αναγνώστη.

Οι εξελίξεις προχωρούν και η korinthiannews.gr δεν θα μπορούσε να μείνει στάσιμη! Η korinthiannews.gr έχει πλέον νέες συνεργασίες και νέα τεχνική υποστήριξη. Φυσικά έχουμε λάβει επιπλέον μέτρα ασφαλείας μετά τις επιθέσεις που δεχθήκαμε από χάκερ όπου και ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ χάθηκαν και τα θέματα τριών ημερών του site!

Μία πρώτη γνωριμία για την κατασκευή του νέου site

Στην αρχή είναι τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας. Στη συνέχεια ο αναγνώστης έχει την ευκαιρία πολύ εύκολα να παρακολουθήσει την ροή των θεμάτων (μετά τα πρώτα δέκα θέματα έχει τη δυνατότητα πατώντας το πλήκτρο επόμενο να βλέπει τα προηγούμενα δέκα θέματα).

Μέχρι δηλαδή αυτό το σημείο ο αναγνώστης με μία μόνο ματιά θα έχει ενημερωθεί για τα άρθρα της εφημερίδας χωρίς να κάνει κάτι άλλο (να ψάχνεται δεξιά και αριστερά). Εξάλλου τα θέματα στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα έχουν ΑΠΟΛΥΤΑ Κορινθιακό περιεχόμενο και δεν υπάρχουν άλλες κατηγορίες (πχ. αθηναικά …κτλ)

Από εκεί και πέρα θα υπάρχει η φωτογραφία – σκίτσο της ημέρας όπως θα μπορεί να είναι μία φωτογραφία που μπορεί να σχολιάζεται σατιρικά ή μη, αν πρόκειται για πολιτικά πρόσωπα.

Στη συνέχεια θα υπάρχει μία κατηγορία με σημαντικά θέματα που θα έχουμε επιλέξει τα οποία μπορούν να μείνουν περισσότερο από μία μέρα στο site.

Θεωρούμε γρήγορη την εξοικείωση με την ανανεωμένη ιστοσελίδα της korinthiannews.gr.

Καλή ανάγνωση!!!

(το επόμενο τριήμερο θα ολοκληρωθούν και οι υπόλοιπες τεχνικές λεπτομέρειες)

-Καλό τριήμερο! Μαζί σας και πάλι την Τρίτη όπου και θα συνεχιστεί κανονικά η ροή του site…