Η korinthiannews.gr σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Καλή πρωτοχρονιά!

-Επιστρέφουμε ξανά στις 08 Ιανουαρίου 2020…

Η korinthiannews.gr σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Καλή πρωτοχρονιά! Επιστρέφουμε ξανά με το νέο έτος και συγκεκριμένα στις 08 Ιανουαρίου 2020…

Θα απολαύσουμε αυτές τις Άγιες μέρες και θα χαλαρώσουμε έτσι ώστε το 2020 να συνεχίσουμε ανανεωμένοι τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την ΕΓΚΥΡΗ ενημέρωση.

Αυτό κάνουμε τόσα χρόνια (ενημερώνουμε σωστά τους αναγνώστες μας) και για το λόγο αυτό μας εμπιστεύονται καθημερινά ΧΙΛΙΑΔΕΣ Κορίνθιοι για την ενημέρωση τους. Είναι γνωστό ότι η korinthiannews.gr είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ site στην Κορινθία που παίζει ΜΟΝΟ Κορινθιακά θέματα και έχει καθημερινά τόση μεγάλη επισκεψιμότητα!

Θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε υπεύθυνα και αντικειμενικά χωρίς να κάνουμε “εκπτώσεις” στους πολιτικούς μας οι οποίοι σε γενικές γραμμές είναι “διακοσμητικοί” στα σοβαρά θέματα που αφορούν την Κορινθία! Όπως θα λέμε τα καλά έτσι θα λέμε και τα αρνητικά (τα οποία δυστυχώς είναι πολύ περισσότερα).

Πιστεύουμε πραγματικά ότι η Κορινθία όλα αυτά τα χρόνια παραμένει στάσιμη αναπτυξιακά, λόγω των πολιτικών που έχει! Οι “διακοσμητικοί” πολιτικοί και τα “λαμόγια” ήταν και θα είναι απέναντι από την korinthiannews.gr. Εξάλλου έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, γράφουμε ξεκάθαρα τη γνώμη μας, είμαστε ιδιαίτερα επιθετικοί εκεί που χρειάζεται και αγγίζουμε θέματα που άλλοι δεν μπορούν ούτε να το διανοηθούν ότι μπορεί να το κάνουν!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, για το λόγο αυτό και έχουμε την ΑΠΟΛΥΤΗ ελευθερία στη γραφή μας!

Αυτές τις Άγιες Μέρες δεν θα μπούμε σε πολιτικές αντιπαραθέσεις και δεν θα ασχοληθούμε με τους πολιτικούς (…θα ηρεμήσουν και αυτοί). Ο καθένας μας έχει ανάγκη άλλα πράγματα αυτές τις μέρες…

Καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέος έτος…

korinthiannews.gr