Η korinthiannews.gr σας εύχεται ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

(02:40)

-Μαζί σας και πάλι στις 04 Σεπτεμβρίου

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή η ηλεκτρονική μας εφημερίδα …πάει διακοπές! Μετά από μία έντονη χρονιά, λόγω και των δύο εκλογών, ήρθε η στιγμή να …φορτίσουμε τις μπαταρίες και να επιστρέψουμε τον Σεπτέμβριο.

Λίγο πριν σας αποχαιρετήσουμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες Κορίνθιους που ενημερώνονται καθημερινά από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα

Οι επισκέψεις μας αυξάνονται κάθε χρόνο όλο και περισσότερο. Το ίδιο συμβαίνει και με την σελίδα της korinthiannews.gr στο facebook όπου τα μέλη της αυξάνονται όλο και περισσότερο. Να σημειωθεί ότι η σελίδα μας στο facebook έχει 12.600 like και ακόμα περισσότερους που την ακολουθούν, γεγονός που κάνει την σελίδα μας πολύ ισχυρή (για περιφερειακό ΜΜΕ)

Η korinthiannews.gr καταφέρνει να έχει αρκετές χιλιάδες επισκέψεις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΜΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!

Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ!

Οι ανύπαρκτοι πολιτικοί και τα …λαμόγια ήταν και θα είναι στόχος της εφημερίδας! Κάνουμε την κριτική που χρειάζεται χωρίς …να μας κρατάει κανένας! Για το λόγο αυτό και ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ!

Καλό καλοκαίρι σε όλους! Μαζί σας και πάλι την Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου…