“Θέλω να Με αναγνωρίσουν για Πατέρα και Θεό τους”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Θέλω να Με αναγνωρίσουν για Πατέρα και Θεό τους

17 Νοεμβρίου 2014

-Κύριε;

-Είμαι ενωμένος μαζί σου, αγαπητή ψυχή! Ναι, η αγάπη σε ενώνει μαζί Μου. Το μόνο που ζητώ από τα πλάσματά Μου είναι αγάπη, να Με αγαπούν, και θα σηκώσω πάνω Μου το φορτίο των αμαρτιών τους. Αγάπη είναι να υπομένεις τις θύελλες όταν πέφτουν πάνω σου. Με την καρτερία σου, δείχνεις πως προέρχεσαι από Εμένα, Βασούλα. Έχεις δει να γίνονται ανάμεσά σας όλα όσα φαίνονταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν, αν δεν γίνονταν από το δικό Μου Χέρι.

Είμαι εδώ τώρα, για να σε παρηγορήσω και να σε βεβαιώσω για τη Δύναμή Μου. Η Βασιλεία Μου είναι Δύναμη και εργάζομαι μέσα από την αδυναμία και μέσα από τη φτώχεια! Ήρθα σ’ εσένα για να σου δείξω τα κίνητρά Μου και να μοιραστώ μαζί σου τις επιθυμίες Μου. Δεν θέλω να Με σκέφτεσαι σαν κάποιον που σε χρησιμοποιεί μόνο, αλλά να Με σκέφτεσαι σαν Σωτήρα σου, σαν Θεό σου και σαν πιστό σου Φίλο, που παρακινείται από ακατανίκητη αγάπη για εσένα. Προσφέροντας τον εαυτό σου στον κόσμο, δείχνεις την Καλοσύνη Μου, το Έλεός Μου, και αυτό μόνο τους παρακινεί να Με δοξάσουν Εμένα, τον Θεό σας.

Σου έμαθα πώς να δίνεις μαρτυρία όχι μόνο για τα Μηνύματά Μου, αλλά και για το Ευαγγέλιο, τον Λόγο Μου. Χθες, σε έκανα να καταλάβεις ότι θα πρέπει να Μου έχεις εμπιστοσύνη και να Μου είσαι ευάρεστη. Και όπως σου είπα, όλα όσα πέρασαν και όσα θα περάσουν, θα αποκαλυφθούν και θα έρθουν στην επιφάνεια την  Ημέρα της Κρίσεως.

Εκείνη η Ημέρα θα είναι η δική Μου Ημέρα: η Ημέρα που ανήκει στον Θεό… Και κάθε γλώσσα που στράφηκε εναντίον σου θα αποστομωθεί την Ημέρα της Κρίσεως.  Η ανθρώπινη υπεροψία θα ταπεινωθεί. Και μην ξεχνάς πως η εμπιστοσύνη σου και η πίστη σου θα είναι η ασπίδα σου από τα πύρινα βέλη του πονηρού που σε στοχεύουν. Γι’ αυτό,  έχε πίστη σ’ Εμένα και εμπιστεύσου Με, γιατί μπορώ να σε προστατεύσω και να σε φυλάξω από τις Αρχές και τις Εξουσίες, τους κυρίαρχους του σκοτεινού αυτού κόσμου, τα πονηρά πνεύματα.

Όσο για εσένα, δόξασέ Με με το να μοιράζεσαι τον Μανδύα Μου και μαζί, θα σε οδηγήσω σε σπηλιές, σε κοιλάδες, σε σχισμές, ανάμεσα σε καλούς και κακούς, θα ταξιδέψουμε σε έθνη που δεν Με γνώρισαν ποτέ, σε μολυσμένες χώρες όπου κυριαρχεί η πορνεία και η ανομία, σε χώρες που Με αντάλλαξαν και Με πούλησαν για μια ανήθικη ζωή. Θέλω να γιατρέψω την απιστία τους. Θέλω να Με αναγνωρίσουν για Πατέρα και Θεό τους. Δεν θα τους κρύψω το Πρόσωπό Μου, θα τους δείξω το Πρόσωπό Μου, και καθώς θα στρέφουν το βλέμμα τους προς τα πάνω, θα τους συγχωρήσω και θα τους γιατρέψω. Θα τους δώσω να φάνε από τον άρτο της φρόνησης.

-Η καρδιά μου είναι έτοιμη, Θεέ, θέλω να μείνω ενωμένη μαζί Σου κι Εσύ μαζί μου. Ναι, κάνε να φανεί η Δόξα Σου στη γη! Για να φέρει την Ειρήνη και να σωθούν όλα τα παιδιά Σου.Τελευταία, θρηνούσα και στέναζα για τους καταπιεστές μου, δεν θα το ξανακάνω, θα προσπαθήσω τουλάχιστον!Ξέρω πως είσαι Παντοδύναμος, γι’αυτό αφήνω όλα τα ζητήματα στα Χέρια Σου…

-Δεν θα προβάλεις πια αντιρρήσεις;

-Θα προσπαθήσω να μην κολλήσω σε αντιρρήσεις με τη βοήθειά Σου.

-Μην είσαι τότε σαν κι αυτούς που σκοντάφτουν στα λόγια τους

-Θέλω να αντισταθώ!

-Ακόμη κι αν πέσεις πολλές φορές, Εγώ θα σε σηκώνω, όσο οι προθέσεις σου είναι αγαθές. Θα σε μάθω να είσαι δυνατή για να μπορείς να πεις όταν τα φίδια σε δαγκώσουν: «Μου επιτέθηκαν, ή όχι; Αλλά δεν πόνεσα. Με έδειραν; Δεν ένιωσα τίποτα. Με συκοφάντησαν; Δεν πειράζει. Με λιθοβόλησαν; Πότε; Δεν αισθάνθηκα πόνο…» Μαζί σου θα ταξιδέψω. Αν και κουράστηκες από πολλά ταξίδια, ποτέ δεν είπες: «Αρκετά! Παραιτούμαι!» Γιατί;

-Γιατί είσαι Εσύ μαζί μου!

-Ναι! Και γιατί βρίσκεις τη δύναμή σου σ’ Εμένα. Κι Εγώ ανανεώνω τη δύναμή σου, για να μην εξαντληθείς και παραιτηθείς. Άφησέ Με να μείνω για πάντα στον κήπο σου.

-Και επίτρεψέ μου να βρω καταφύγιο σ’ Εσένα.

-Αναπαύσου σ’ Εμένα, τον Θεό σου. Είμαι για όλους ένα καταφύγιο. Όλοι μπορούν να έρθουν σ’ Εμένα και να Μου ανοίξουν την καρδιά τους, θα τους παρηγορήσω και θα τους φυλάξω! Δες, ο Ων είναι μαζί σου, έχε την Ειρήνη Μου».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…