“Θα ανατρέψω κάθε αντίσταση με την Αγάπη Μου και το Έλεός Μου”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Θα ανατρέψω κάθε αντίσταση με την Αγάπη Μου και το Έλεός Μου

31 Μαΐου 2006

Βασούλα, σου δίνω την Ειρήνη Μου.  Η Καρδιά Μου φλέγεται από επιθυμία να δω όλους τους ποιµένες συναγµένους γύρω από τον ίδιο Βωµό. Φλέγοµαι από επιθυμία να τους δω να φροντίζουν για το ποίµνιό Μου και όχι για την τσέπη τους. Φλέγοµαι από επιθυμία να τους ακούσω να διηγούνται την ευσπλαχνία Μου και τη δικαιοσύνη Μου, να Με εκφράζουν µε όλα αυτά που δίδαξα. Να φροντίζουν τον λαό Μου µε αγάπη και ευσπλαχνία. Αντί γι’ αυτό, πολλοί ανάμεσά τους φορτώνουν με βαριά φορτία τον λαό Μου, που οι ίδιοι όχι µόνο αδυνατούν να τα σηκώσουν, αλλά δεν είναι καν διατεθειµένοι να τα αγγίξουν µε το  δαχτυλάκι τους! Όταν είναι όμως να φαρδύνουν τα ενδύματά τους, να προβληθούν σε δηµόσιους χώρους ή να εκφωνήσουν µακροσκελείς λόγους για τον Μαµµωνά, είναι ασυναγώνιστοι. Όταν είναι να αναστηλωθεί η Εκκλησία Μου που είναι ερειπωµένη, µηχανεύονται το κακό προσθέτοντας ψευδορκίες σ’ αυτούς που τους στέλνω σαν αγγέλους. Αγαπούν την άνεση και λικνίζονται απολαμβάνοντας την εξουσία τους και αφήνουν χωρίς επίβλεψη το ποίµνιό Μου να περιπλανιέται δεξιά και αριστερά. Περίµενε όµως και θα δεις. Έκλεισαν τα αυτιά τους για να µη Με ακούνε και δεν Με αναγνωρίζουν όταν µιλώ. Σκλήρυναν τις καρδιές τους απέναντι στα καλέσµατά Μου, για να µην αναγνωρίσουν τη φωνή Μου και τα προστάγµατά Μου, που τους έστειλα με το Πνεύμα Μου μέσω των αγγελιοφόρων Μου. Θα έρθω με δύναμη μαζί µε τους αγγέλους Μου και θα τους ποδοπατήσω όπως ποδοπατούν τη λάσπη, για να εκθέσω τη γύµνια τους και να τους ανατρέψω. Στη µάχη αυτή, θα προσέξετε τη διαφορά ανάµεσα στους δίκαιους και τους ασεβείς,ανάµεσα σε όσους υπηρέτησαν το συµφέρον τους και όσους υπηρέτησαν Εµένα. Βασούλα Μου, παιδί της προφητείας, ρίξε το Φως Μου στα µέρη που σε στέλνω.  Μη φοβάσαι τις διώξεις, είµαι µαζί σου. Εµπλούτισε µε τα λόγια Μου την εκκλησία Μου, µην κοιτάς δεξιά ή αριστερά, αλλά ακολούθησε Εµένα. Εµείς; Ειρήνεψε λοιπόν και γράφε:

Θα έρθει ξαφνικά η ηµέρα γι’ αυτούς τους αµελείς ποιµένες, όταν θα υψώσω το Σκήπτρο Μου στον αέρα και θα τους ρωτήσω: Ποιον βρίζατε και ποιον βλασφηµούσατε; Εκείνοι θα απαντήσουν και θα πουν: Ποτέ μου δεν βλασφήµησα και ούτε Σε έβρισα ποτέ, αν αυτό εννοείς Κύριε!» «Ναι!» θα πω, «βλασφηµήσατε το Άγιο Πνεύµα Μου της Χάριτος. Βάλατε σκοπό στη ζωή σας να Με καταδιώξετε, να Με προσβάλετε και να Με φτύσετε. Μέσω των υποτακτικών σας Με προσβάλατε. Λυσάξατε εναντίον Μου. Με την αµέλειά σας και τις ελλείψεις σας στη γνώση των Γραφών, δείξατε αλαζονεία απέναντι στους αγγελιαφόρους Μου. Δεν αναγνωρίσατε την Εξουσία Μου, ούτε το Έλεός Μου, και ονομάσατε κακό αυτό που είναι καθαρό και άγιο! Αλήθεια, βλασφηµήσατε τα έργα του Πνεύµατός Μου! Στηρίξατε τις ελπίδες  σας στον Μαµωνά, αληθινά αµαρτήσατε ξανά και ξανά… Όταν έρθει εκείνη η µέρα, θα επικαλεσθείτε το Όνοµά Μου αλλά δεν θα σας ακούσω.

Βασούλα, µείνε πιστή στο έργο σου µε γαλήνια καρδιά και ανάκτησε το θάρρος σου. Προσευχήσου στον Πατέρα να τους συγχωρήσει όλους, όπως προσευχήθηκα Εγώ πάνω στον Σταυρό, λέγοντας: «Πατέρα, συγχώρησέ τους, δεν ξέρουν τι κάνουν» Κάνε γνωστό το Όνοµά Μου στα πλάσµατά Μου. Βλέπεις πόσο ανυπομονώ να οδηγήσω τον Οίκο Μου στη συµφιλίωση και σε µια ζωή ειρήνης και ενότητας; 

Κατάλαβε, περιστέρι Μου, ότι από τότε που ακούστηκε το Μήνυµά Μου, πόλεις ανοικοδοµήθηκαν και γέφυρες επισκευάστηκαν. Αλλά όχι όλες. Θα πρέπει ακόμη να ολοκληρώσω την ενότητα µε µια μοναδική γέφυρα, αλλά ο άρχων του κόσμου δεν εννοεί να υποκύψει. Σε κάθε πλευρά αυτής της γέφυρας έχει στήσει την επικράτειά του, συγκεντρώνοντας πλήθος οχυρά σε κάθε πλευρά, για να εµποδίσει το πέρασµα. Όποιος τολµήσει να πλησιάσει αυτήν τη γέφυρα για να την επισκευάσει, ο άρχων και πρίγκηψ του σκότους στον κόσµο αυτό, σπεύδει οργισμένος. Είναι έτοιμος να πολεµήσει εκείνον που θα στείλω.

Τι μπορεί να κάνει κανείς για να αφαιρέσει αυτό το Εμπόδιο;

Θέσε το αίτημά σου μπροστά σ’ Εμένα, τον Θεό σου. Προσευχήσου, κάνε θυσίες και µην επιζητείς επαίνους ή τιµές. Διατήρησε ένα πρόσωπο χαμογελαστό και άκου με προσοχή τις Εντολές Μου. Θα σε ενδυναμώσω για να συγκεντρώσεις τους ποιµένες Μου γύρω από τον ίδιο Βωµό. Αυτό θα είναι το δικό Μου Έργο. Και θα έχεις για στήριγμά σου τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Είναι ο φύλακας Άγγελός σου, όπως είναι και για όλο τον λαό Μου. Θα σε βοηθήσει, όπως το έκανε άλλοτε σε κάθε µάχη. Θα διώξει τα οχυρά που κρατούν την Εκκλησία Μου διηρηµένη, και θα βγει νικητής. Όσο για τους κυνηγούς που ελπίζουν να σε καταστρέψουν, θα καταστραφούν οι ίδιοι. Θα ανατρέψω το βασίλειό τους µε τις ορθές διδασκαλίες Μου και την πιστότητά Μου. Θα ανατρέψω τον εχθρό Μου µε εκείνους τους οποίους μόλις ανέστησα από τον τάφο. Θα ανατρέψω κάθε αντίσταση με την Αγάπη Μου και το Έλεός Μου. Θα κάνω να σιωπήσουν οι ασεβείς µε ποταμούς Ελέους.

Αδελφή Μου, σου ζήτησα να προσφέρεις θυσίες και το έκανες. Σήµερα, σου ζητώ να μιλήσεις για όλα αυτά που έκλεψε ο εχθρός και είναι η αγάπη και ένα πνεύµα συµφιλίωσης μεταξύ των ποιµένων Μου. Δεν θα αναπαυθώ προτού να δω την Εκκλησία Μου συµφιλιωµένη και ενωµένη… Επίτρεψέ Μου να χαράξω στην πινακίδα της καρδιάς σου τις επιθυµίες Μου και τις οδηγίες Μου, αφήνοντας τους στεναγµούς των επιθυµιών Μου στο µέτωπό σου. Θύµισε στους ποιµένες Μου ότι εκτός από το να συνάζονται για προσευχές και οµιλίες, επιθυμώ να τους δω συναγµένους γύρω από τον ίδιο Βωµό, να τελούν ομόφωνα από κοινού: την Θεία Λειτουργία. Εµείς; Κάθε σπόρος Ενότητας θα απλωθεί!»

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…