“Θα Μνηστευθώ Αυτή Τη Χώρα”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Θα Μνηστευθώ Αυτή Τη Χώρα

30 Μαρτίου 1995

Αποκαλύπτω στις μέρες σας, στις μέρες αυτές του σκότους, σε όλους σας το Άγιο Πρόσωπό Μου. Δεν ήρθα να σας θυμίσω την Παρουσία Μου για να σας καταδικάσω, ήρθα για να σας προσκαλέσω όλους στην Ιερή Μου Καρδιά! Θα δώσω το φως στους τυφλούς και θα αφαιρέσω το φως απ’ όσους λένε πως βλέπουν. Θα διαλέξω την αδυναμία για να δείξω τη Δύναμή Μου και τη Φτώχεια για να δείξω τα Πλούτη Μου και τη Δόξα Μου. Ανοίξτε τις καρδιές σας και μιλήστε Μου. Το Όνομά Μου είναι Ιησούς, και Ιησούς σημαίνει: “Σωτήρας.”

Σύντομα, πολύ σύντομα, θα έρθω με μυριάδες αγγέλους. Ναι, η Επιστροφή Μου πλησιάζει. Κοιτάξτε γύρω σας, δεν προσέξατε τα Σημάδια Μου; Μη Με φοβάστε, είμαι η μοναδική Αλήθεια και Οδός που οδηγεί στον Ουρανό. Ελάτε σε Μένα όπως είστε, μην περιμένετε να γίνετε άγιοι, μη λες, αγαπημένη Μου Ιαπωνία: “Δεν ξέρω να μιλώ, κι αν μιλήσω, δεν θα με ακούσει.” Στέκομαι τώρα στο κατώφλι σου με την Καρδιά Μου στο χέρι Μου για να σου την προσφέρω.

Είμαι η Ιερή Καρδιά και συνέθεσα ένα Νέο Ύμνο Αγάπης για όλους σας. Το Έλεος κατεβαίνει τώρα για να καλέσει όλους αυτούς που ποτέ δεν Με αναζήτησαν και δεν Με γνώριζαν, να ακολουθήσουν κι αυτοί τη σύναξη των αγίων Μου.  Η Γραφή λέει: “Ο Θεός δεν κάνει διακρίσεις, αλλά δέχεται τον καθένα σε όποιο λαό κι αν ανήκει, αρκεί να Τον σέβεται και να ζει σύμφωνα με το θέλημά Του.”

 Δεν ήξερες πως Εγώ ο Θεός είμαι ήπιος και πράος, μακρόθυμος και πολυέλεος; Η ανικανότητά σου Με προσελκύει αφού είμαι τα Πάντα και μπορώ να σε φροντίσω. Η ανικανότητά σου να Με πλησιάσεις, Με κάνει να σκύβω με λαχτάρα από τον Ουρανό για να σε υψώσω κοντά Μου. Επίτρεψέ Μου λοιπόν να μπω στην καρδιά σου και να σε ντύσω με τη δόξα Μου! Ζήτησέ Με και θα Με βρεις, χτύπησε και θα σου ανοίξω.

Ακόμη κι αν λες: «Ποιος είμαι εγώ για να μπω στην Καρδιά Σου;» θα σου πω: «Εσύ είσαι το παιδί Μου, είσαι Δικός Μου και είσαι δική Μου Γενιά. Ανήκεις σε Μένα και σε κανέναν άλλο. Κατάγεσαι από Μένα και από κανέναν άλλο. Γι’ αυτό σε θέλω στην Καρδιά Μου.» – Όχι, μπορεί να μη Με αναζήτησες εσύ, όμως Εγώ σε βρήκα. Αυτό, Ιαπωνία, παιδί Μου, είναι το Μήνυμά Μου για σένα.

Σε ευλογώ, αφήνοντας το Στεναγμό της Αγάπης Μου στο μέτωπό σου.( απόσπασμα)».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…