“Θα πληρωθείτε με ποικιλία δώρων από το Άγιο Πνεύμα Μου”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Θα Πληρωθείτε Με Ποικιλία Δώρων Από Το Άγιο Πνεύμα Μου

9 Ιανουαρίου 1996

Αποφασισμένος να μοιραστώ με όλους σας τη Δόξα Μου, σκορπίζω πλουσιοπάροχα στις μέρες σας το Άγιο Πνεύμα Μου για να σας ανακαινίσω και να βρείτε την ελευθερία σας στο Πνεύμα Μου. Οι άνθρωποι γυρεύουν το χαμό τους, η Αγάπη Μου όμως είναι πιστή και η Ευσπλαχνία Μου μεγάλη. Κοίταξα τη δημιουργία Μου και είπα: θα αφήσω τον άνεμο να τους μεταφέρει την Πνοή Μου νωρίτερα απ’ ό,τι σχεδίαζα. Δεν θα κρατήσω κατάστιχα ή λογαριασμό, καθώς τα Έργα Μου απέχουν από τα έργα σας. Η Πνοή Μου θα μεταφερθεί από τους ανέμους σε όλη τη δημιουργία Μου, για να πουν: “δεν μας ξέχασε ο Θεός , αυτή είναι η δρόσος Του. Αυτές είναι οι δροσοσταλίδες Του.” Και μαζί με όλα αυτά θα σκορπίσω πάνω σας τη Διδαχή σαν προφητεία. Και στους πιο άσημους από σας Δημιουργία, θα χαρίσω τα Δώρα Μου, για να διαπιστώσετε τη γύμνια σας και να αντιληφθείτε πως σε όλη σας τη ζωή Με πικραίνατε. Και τότε, όπως ένα παιδί θα κλάψετε και θα στραφείτε σε Μένα, τον Πατέρα σας. Και στο εξής θα δείξετε ζήλο για τα ουράνια πράγματα που διαρκούν.

Μη γυρεύετε αλλού την ελευθερία παρά μόνο στο Άγιο Πνεύμα Μου. Και όπως τον καιρό των πρώτων καρπών, θα πληρωθείτε με ποικιλία δώρων από το Άγιο Πνεύμα Μου. Πολλοί από σας θα ψάλλουν σε γλώσσες, άλλοι θα αποκτήσουν ευφράδεια. Τα δώρα Μου είναι πολυάριθμα και θα σας δοθούν γενναιόδωρα.

Ελάτε! Ελάτε να κερδίσετε τη φιλία του Αγίου Μου Πνεύματος και να γίνετε συνεργάτες Του, γιατί θα σας μυήσει στα μυστήριά Μας, ανοίγοντας τα μάτια της καρδιάς σας για να εννοήσετε και να συλλάβετε το Ασύλληπτο που σας προσφέρεται δωρεάν. Ω, ελάτε! Μη στέκεστε αδιάφοροι, ελάτε να κληρονομήσετε ό,τι σας ανήκει από την αρχή. Ελάτε να κληρονομήσετε το Απρόσιτο Φως που ωστόσο είναι ολόγυρά σας και μπορεί να είναι μέσα σας! Ελάτε να αποκτήσετε το Απροσπέλαστο που είναι ωστόσο προσιτό σε όλους! Ελάτε και μη στέκεστε απόμακροι και τρομαγμένοι. Ελάτε να κληρονομήσετε το μυστήριο της Βασιλείας Μου.

Σας προσφέρω σήμερα τη Χαρά, την Ειρήνη, την Κληρονομιά σας. Σας προσφέρω έναν ανεκτίμητο Θησαυρό, ωραιότερο από οτιδήποτε θα μπορούσε να διανοηθεί κανείς. Αν σας κυνηγώ ακούραστα είναι από την περίσσεια αγάπη που τρέφω για σας. Από όλες τις χάρες με τις οποίες σας προίκισα τούτη εδώ είναι η Κορωνίδα Μου.

Ελάτε πιο κοντά Μου και θα σας εμφυσήσω την Αθανασία, θα ξαναζωντανέψω την ψυχή σας για να κινείται, να επιθυμεί και να ανασαίνει μέσα στη Δόξα Μου, ώστε να μην ανήκετε πια στον εαυτό σας αλλά σε Εκείνον που σας κινεί σε κοινωνία με τη Μοναδικότητά Μας.

Μη λέτε: “Πώς να τολμήσω, εγώ, ο αμαρτωλός να ζητήσω το Φως το Απρόσιτο; Προσιτό μόνο στους αγίους;” – Αν πιστεύετε ειλικρινά πως είστε αμαρτωλοί όπως λέτε και ανάξιοι για τα Δώρα Μου, το αδύνατο θα γίνει δυνατό.  Θα σας βάλω αμέσως φωτιά και να σας αναλώσω για να κάψω στη ρίζα του καθετί που δεν ήταν δικό Μου.

Και τότε, θα αντικαταστήσω όλα αυτά που εμπόδιζαν το πέρασμά Μου μέσα σας με Εκείνον τον οποίο θεωρούσατε Απρόσιτο. Εκείνος θα γίνει το φως των ματιών σας, το κίνητρο της ύπαρξής σας, ο παλμός της καρδιάς σας, η έκφραση του λόγου σας, το γέλιο και η χαρά σας, το βασιλικό στολίδι της ψυχής σας, ο φύλακας του πνεύματός σας. Θα γίνει ο αδελφός σας, η αδελφή σας και ο πιστός σας φίλος. Θα γίνει η γιορτή σας, το συμπόσιό σας, ο κρυμμένος θησαυρός, το μαργαριτάρι, δικός σας ύμνος στον Ύμνο, το δικό σας αμήν στον Αμήν. Η γη της επαγγελίας και το θεμέλιο όλων των αρετών πάνω στις οποίες θα χαράξει το Άγιο Όνομά Του.

Ελάτε λοιπόν να δεχθείτε τη Σφραγίδα της ελευθερίας σας, ομολογώντας πως είστε αμαρτωλοί και υπόδουλοι στην αμαρτία, ώστε κι Εγώ, με τη σειρά Μου να σας επιδαψιλεύσω τα Ανεξάντλητα Πλούτη Μου και τη Βασιλεία των Ουρανών. Το Άγιο Πνεύμα Μου μπορεί να σβήσει τη δίψα σας.

Θέλω να σας μεταμορφώσω όλους σε ένα άψογο γένος, σε έναν άγιο λαό, στη δική Μας Εικόνα, γιατί λοιπόν, γιατί Μου ζητάτε τόσα λίγα … και με τόσο λίγη πίστη; Γιατί υποτιμάτε τη γενναιοδωρία Μου; Η έλλειψη πίστης είναι θανάσιμο δηλητήριο για το πνεύμα σας, και σας παρασύρει σε αυτό που αντιπαθώ: σε ανθρώπινες διατάξεις και διδασκαλίες. Έχετε μάθει ότι η Εκκλησία είναι το Σώμα του Υιού Μου και ότι Αυτός είναι η Κεφαλή,  εσείς λοιπόν που είστε μέλη του Σώματός Του, θα πρέπει να δείξετε ζήλο για τα δώρα του Αγίου Μου Πνεύματος και να εισχωρήσετε στο μυστήριο του Χριστού, ένα μυστήριο που θα σας θεοποιήσει.

Με τη δύναμη του Πνεύματός Μου, θα δείτε ένα λαμπρό όραμα της κληρονομιάς σας, όπου αναπαύονται όλοι οι άγιοι, θα δείτε τον τόπο της ανάπαυσής σας.

 – Είστε αντάξιοι της Βασιλείας Μου; Σε ποιον στηρίζεστε; Στρέψτε τα μάτια, το νου και την καρδιά σας σε Μένα και ελάτε να κάνετε δική σας τη Βασιλεία Μου. Ελάτε να κάνετε δικό σας Εμένα, τον Θεό σας. Στηριχθείτε σε Μένα και σε κανέναν άλλο.

– Η εσωτερική δύναμη μέσα σας είναι το Άγιο Πνεύμα Μου μέσα στο οποίο αναπνέετε, κινείστε και δεν παύετε ποτέ να υπάρχετε. Η εσωτερική γοητεία, το μεγαλείο, η ευφράδεια και η ομορφιά μέσα σας είναι το Άγιο Πνεύμα Μου. Το εσωτερικό φως της ψυχής σας είναι το Πνεύμα Μου το Τρισάγιο που κάνει την ψυχή σας άφθαρτη, γεμάτη χάρη, έναν παράδεισο, μια ανάπαυση και μια τέλεια κατοικία για Μένα, τον τριαδικό και ομοούσιο Θεό σας.

Ο εσωτερικός σας Μεσολαβητής, που υψώνει στα σύννεφα το πνεύμα σας και σας φέρνει σε κοινωνία με τους Αγίους Μου και τους Αγγέλους Μου είναι το Άγιο Πνεύμα Μου. Θα σας διδάξει να μένετε ακλόνητοι όταν διώκεστε και συκοφαντήστε για χάρη Μου. Βάλτε όλη σας την καρδιά για να τελειοποιήσετε την ψυχή σας, γεμίζοντάς την με το Πνεύμα Μου, και θα ζήσετε!(απόσπασμα)».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…