…Θύμισε κάτι από τη συμπλοκή των μεταναστών με τραυματισμό στο πρώην στρατόπεδο της Κορίνθου! -Οι πολιτικοί μας …παρακολουθούν!

Ότι έγινε πρόσφατα στο κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο όπου βγήκαν και μαχαίρια σε συμπλοκή μεταξύ των μεταναστών  με αποτέλεσμα κάποιοι να καταλήξουν στο νοσοκομείο Κορίνθου (για υπενθύμιση δείτε εδώ το περιστατικό), το ίδιο σε γενικές γραμμές έγινε και στα Ιωάννινα!

«Συναγερμός σήμανε τις βραδινές ώρες της Κυριακής στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων έπειτα από  άγρια συμπλοκή μεταξύ Αφγανών που διαμένουν στο hot spot του Κατσικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epirus-tv-news.gr, ένας από τους εμπλεκομένους τραυμάτισε με μαχαίρι τέσσερα άτομα, με αποτέλεσμα να διακομισθούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο…», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε αθηναϊκά ΜΜΕ

ΣΣ. Το ερώτημα παραμένει το ίδιο: Αν γίνει νέα συμπλοκή μεταναστών εντός ή εκτός του κέντρου μεταναστών στην Κόρινθο και τραυματιστούν και άλλα άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα τότε τι θα πούνε οι Κορίνθιοι πολιτικοί μας που δεν αντιδρούν …και απλά παρακολουθούν τις εξελίξεις;

Αν πάλι οι μετανάστες “την πέσουν” σε κάποιον περαστικό έξω από την ανοιχτή δομή που έχει δημιουργηθεί …ποιοι θα τρέχουν τότε; …Απλά αναρωτιόμαστε!

Κε Νανόπουλε το έχουμε γράψει και άλλες φορές. Από τους Κορίνθιους βουλευτές της ΝΔ (Ταγαρά, Δήμα και Σούκουλη) δεν περιμένουμε να μιλήσει και αντιδράσει δυναμικά κανείς στο θέμα των μεταναστών! …Θα σκύψουν για ακόμα μία φορά το κεφάλι.

Εσείς ως νέος υποτίθεται δήμαρχος στην Κόρινθο πως εξακολουθείτε και δέχεστε την ανοιχτή δομή που δημιουργήθηκε (με το που αναλάβατε δήμαρχος) δίπλα από τα σπίτια των Κορινθίων;

Κατα τη γνώμη μας κε Νανόπουλε αυτά είναι τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τους πολίτες και όχι οι εκδηλώσεις για το άναμμα του δέντρου που στοιχίζουν και αρκετά χρήματα!

Κ.Ν