“Ιησούς Σημαίνει Σωτήρας”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Ιησούς Σημαίνει Σωτήρας

Mάρτιος 1989

Ειρήνη σε όλους σας. 

Είμαι ο Κύριος, αγαπημένοι, κοντά σας έρχομαι μέσω της δούλης Μου και μέσω εκείνης θα μιλήσω. Αχ, αγαπημένοι Μου, στο σπίτι αυτό δίνω την Ειρήνη Μου. Ελάτε, ελάτε να Με ακούσετε τώρα. Είμαι ο Θεός σας και ο Δημιουργός σας που σας εμφύσησα τη Ζωή. Σας αγίασα με αγάπη, είμαι η Πηγή της Υπέρτατης Αγάπης και σας έπλασα από Αγάπη για να αγαπάτε Εμένα το Θεό σας. Ψυχές! Ανήκετε σε Μένα, είστε δικός Μου σπόρος.

Επιθυμώ να αντιληφθείτε πλήρως τα Λόγια Μου. Πιστέψτε στα Άγια Έργα Μου, πιστέψτε στην Άπειρη Αγάπη Μου και το Πλούσιο Έλεός Μου, πιστέψτε σε Μένα. Κατεβαίνω από Ευσπλαχνία για να σας ζωογονήσω, να σας ξυπνήσω από τον Λήθαργο αυτό που σαν πέπλο έχει σκεπάσει τα μάτια σας. Είμαι ο Ιησούς και Ιησούς σημαίνει Σωτήρας.

Πώς μπορούσα να σας βλέπω να παρασύρεστε σε βαθύτερα σκοτάδια και να μη σπεύσω να σας σώσω; Εγώ, που είμαι ο Κύριος, ο Άγιος των Αγίων, και περιστοιχίζομαι από αναρίθμητους αγγέλους κάθε τάξης, γονυπετείς ενώπιον Μου, να Με λατρεύουν ακατάπαυστα, άφησα τη Δόξα Μου και τον Ουράνιο Θρόνο Μου για να έρθω κοντά σας και να σας σώσω από την αιώνια καταδίκη. Άφησα τους Ουρανούς, την Βασιλεία Μου, για να έρθω στη δική σας Ερημιά και Ξηρασία, πάνω σε τούτη τη γη. Ναι, άφησα το Θρόνο Μου που περιβάλλεται απ’ τα χερουβείμ, για να έρθω να γεννηθώ μέσα στη φτώχεια και να σας ελευθερώσω. Εγώ ο Παντοκράτορας, που Με υμνούν οι Oυρανοί ‘προ πάντων των Αιώνων’, δέχθηκα να Με ταπεινώσουν οι άνθρωποι και πρόσφερα τα νώτα Μου για να Με μαστιγώσουν. Τους επέτρεψα να Με στεφανώσουν με ένα ακάνθινο στεφάνι, τους επέτρεψα να Με χλευάσουν και να φτύσουν το Άγιο Πρόσωπό Μου. Τους επέτρεψα να Με σταυρώσουν, όλα αυτά από Αγάπη για σας.

Ω, παιδιά του Εσταυρωμένου! Πώς μπορέσατε να ξεχάσετε όλα όσα έκανα για σας; H Σοφία κατέβηκε για να συλληφθεί με τη βία και με το νόμο. Δέχθηκα περιφρόνηση και αποδοκιμασία από τους ανθρώπους, για να σηκώσω τα δικά σας βάσανα, καρφώθηκα πάνω στο Ξύλο για να ελευθερώσω εσάς, τους επέτρεψα να Με τρυπήσουν, και να σας λυτρώσω. Δέχθηκα έναν πολύ οδυνηρό θάνατο, ώστε η ψυχή σας να ζήσει και να αξιωθεί να μετέχει στη Βασιλεία Μου. Άφησα το Αίμα Μου να χυθεί Ποτάμια, για να κερδίσετε την Αιώνια Ζωή. Για χάρη σας, δέχθηκα να συλληφθώ σαν αμαρτωλός.

Οι Πληγές Μου ξανάνοιξαν σήμερα από την ανομία τούτης της γενεάς. Αμέτρητες ώρες σας καλώ να μεταστραφείτε: επιστρέψτε κοντά Μου! Σας αγαπώ με αιώνια Αγάπη! Ελάτε να συμφιλιωθείτε μαζί Μου. Δεν θα σας τιμωρήσω, θα σας ελευθερώσω. Δεν θα σας αποκαλώ πια Άθεους, θα σας αποκαλώ Δικούς-Μου. Δεν είστε ορφανοί, έχετε έναν Πατέρα στον Ουρανό, έναν Πολυεύσπλαχνο Πατέρα. Το μόνο που ζητώ από σας είναι μια αναγνώριση. Επιστρέψτε σε Μένα και θα σας μνηστευθώ για πάντα. Θα σας στεφανώσω με Ακεραιότητα, Πιστότητα, Καθαρότητα, και με μεγάλη Στοργή θα σας μάθω να Μου είστε πιστοί, αιχμαλωτίζοντας την αγάπη σας που θα την βάλω μέσα στην Καρδιά Μου και θα την ομορφύνω. Σα Νυμφίος, θα σας στολίσω με την Αγάπη Μου και την Ειρήνη Μου.

Αγαπημένοι, μη Με φοβάστε… Ω ελάτε! Ελάτε σε Μένα, ριχθείτε στην αγκαλιά της Αγάπης, δεν θα σας επιπλήξω. Είμαι εδώ για να λησμονήσω και να συγχωρήσω. Μην είστε τόσο πρόθυμοι να πέσετε στις παγίδες του Σατανά, ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε, ανοίξτε τα αυτιά σας και ακούστε τη Φωνή Μου από ψηλά, ανοίξτε την καρδιά σας και καταλάβετε πως είμαι Εγώ, ο Ιησούς, που σας καλώ. Έπλασα την ψυχή σας για να ζει αιώνια, θα το συλλογισθείτε;

Είμαι Άγιος, μακάριες εκείνες οι ψυχές που είναι ντυμένες αγιοσύνη, γιατί δεν θα τους αντισταθούν οι Πύλες του Ουρανού. Αλλά αλλοίμονο σε εκείνες τις ψυχές που δεν καθαρίστηκαν αλλά είναι γεμάτες ρύπους. Δεν θα μπορέσουν να εισέλθουν στη Βασιλεία Μου. Επιστρέψτε και ακολουθήστε το δικό Μου Δρόμο δίνοντας προσοχή στο Σπλαχνικό Μου Κάλεσμα. Μελετήστε το Μήνυμά Μου, ζήστε το Μήνυμά Μου.

Εγώ, ο Κύριος Ιησούς Χριστός, σας αγαπώ όλους, με όλη Μου την Καρδιά σας αγαπώ. 

Ευλογώ τον καθένα σας».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…