“Κήρυξε Έναν Χριστό Αναστημένο”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Κήρυξε Έναν Χριστό Αναστημένο

9 Σεπτεμβρίου 1997

Στηρίζω την ελπίδα μου μόνο σε Σένα,
η ζωή μου είναι μόνο στα Χέρια Σου.
Σκύψε κοντά μου, Σε παρακαλώ, Κύριε,
έλα να εξουσιάσεις την ψυχή μου!

Εγώ Είμαι.Λουλούδι, ανακούφισε τη δίψα σου με την Παρουσία Μου. Με όλη Μου την Καρδιά, ναι, με όλη Μου την Καρδιά σου λέω: αγάπα Αυτόν που σε αγαπά περίσσια και ποτέ δεν σε εγκαταλείπει. Τίμησε την Αγάπη Μου και τίμησε και Μένα. Αυξήσου στην Αγάπη Μου και στη Μοναδικότητά Μας.

Βασούλα, θα σε καλέσω αργότερα να γράψεις τους Στεναγμούς Μου, τους Στεναγμούς που βγαίνουν κάθε λεπτό της μέρας από τα βάθη της Καρδιάς Μου. Όποιος βλάπτει Εμένα, βλάπτει την ψυχή του. Δεν θέλω να χάσω κανέναν από σας. Γι’ αυτό η Ψυχή Μου στενάζει με θλίψη, πικραίνεται πέρα από λόγια. Μαζί Μου βρίσκονται πλούτη και πολύτιμα αγαθά και ανυπομονώ να τα μοιραστώ μαζί σας. Μα δυστυχώς, πολλοί από σας είναι εγκλωβισμένοι στον ίδιο ύπνο, έναν ύπνο αδιαφορίας!

Ζητήστε Μου να συγχωρήσω την παλιά σας εχθρότητα και τις πονηρές σας πράξεις και θα σας δώσω μια φωτεινή στήλη για να φωτίζει τη φοβερή σας νύχτα. Κι εσύ, Βασούλα Μου, υπόμεινε μαζί Μου και μην αφήσεις τον εχθρό να σε ξεγελάσει και να υποκύψεις στην κόπωση, αλλά συνέχισε να είσαι σαν ηχώ της Φωνής Μου που αντηχεί από τις ρωγμές των βουνών.

Η ψυχή σου, αφού γεύθηκε τον Άρτο Μου πάντα θα Τον αποζητά. Αγαπημένη Μου ψυχή, προσπάθησε όσο μπορείς να κάνεις το καλό στην αποστολή σου. Δεν είναι οι θυσίες, οι αγρυπνίες, ούτε οι σωματικοί κόποι και οι όποιες αξιέπαινες πράξεις που γίνονται προς τιμή Μου, που Με ευχαριστούν τόσο, όσο μια ψυχή που έρχεται με την καρδιά της στο χέρι να Μου την προσφέρει και ομολογεί την αγάπη της για Μένα, ακόμα κι αν ακουστεί σαν φλυαρία ….

Αυτός που Με βρίσκει, βρίσκει τη ζωή. Μακάριος αυτός που Με ανακαλύπτει και Με γνωρίζει συνειδητά. Σου έδωσα τώρα τον Άρτο της Ζωής, ώστε τη μέρα που θα σταθείς μπροστά στο Θρόνο Μου, να έρθεις με τα χέρια γεμάτα καλούς καρπούς και να Μας προσφέρεις την προσφορά σου.

Φανέρωσέ Μας στον κόσμο και θύμισέ τους ότι ο Λόγος του Θεού είναι ζωντανός και δραστήριος. Κήρυξε έναν Χριστό Αναστημένο, που εξουσιάζει όλους και όλα, και έρχεται στις μέρες σας να σας θυμίσει την Ελπίδα και την Υπόσχεση. Κήρυξε έναν Χριστό αναστημένο πάντοτε παρόντα και ανάμεσά σας αλλά και μέσα σας. Έναν Χριστό αναστημένο πλούσιο σε χάρες και πιο ακριβό από τα σκήπτρα και τους θρόνους. Μέσα στη Θεότητά του κρύβεται μια Δύναμη, μοναδική σε καθαρότητα και αμόλυντη, παντοδύναμη και φιλάνθρωπη. Μίλησέ τους για τα μυστήρια που κρύβω μέσα Μου, αλλά τα φανερώνω στους ταπεινούς στο πνεύμα και σε όσους Με πλησιάζουν με καθαρή καρδιά. Αυτά που θα φανερώσω θα τους φανερωθούν από το Άγιο Πνεύμα Μου και τότε θα Μας αναγνωρίσουν ως Τρισάγιους με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος.

Αγαπημένη ψυχή, καλλιέργησε όλα όσα σου είπα και ακολούθησέ Με. Εγώ, ο Ιησούς Χριστός, σε αγαπώ και σε ευλογώ».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…