ΚΙΑΤΟ: Από την Κυριακή χωρίς επικοινωνία στο Διμηνιό! -Έμειναν από σταθερό τηλέφωνο και internet!!! -Που οφείλεται το πρόβλημα!

Μετά τις κλοπές σε καλώδια σε γεώτρηση στο Διμηνιό του δήμου Σικυωνίων άγνωστοι έκλεψαν τα καλώδια από το ΚΑΦΑΟ (το κουτί του ΟΤΕ)

Το αποτέλεσμα είναι το Διμηνιό από το βράδυ της Κυριακής να έχει μείνει χωρίς σταθερό τηλέφωνο και internet!!!

Η ταλαιπωρία των ανθρώπων είναι μεγάλη καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα παραμένουν χωρίς εξυπηρέτηση για κάτι που πληρώνουν!

Οι εταιρείες πρέπει να μεριμνούν ώστε να λύνουν άμεσα τέτοιου είδους προβλήματα

Σε ότι αφορά τις κλοπές που παρατηρούνται στα καλώδια σε όλη την Κορινθία η κατάσταση έχει ξεφύγει εντός ελέγχου.

Εδώ έφτασαν στο σημείο οι αθίγγανοι να κλέβουν και ολόκληρους τους στύλους του ΟΤΕ στην Ανατολική Κορινθία.

Μεταξύ άλλων σε άλλη ανάρτησή μας αναφέραμε μεταξύ άλλων:

“Συνελήφθησαν, το Σάββατο το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας δύο αθίγγανοι, ηλικίας 19 και 34 ετών, αντίστοιχα, γιατί είχαν αφαιρέσει μεταλλικά αντικείμενα από κτήριο του Δήμου Κορινθίων καθώς και 2 ξύλινους στύλους του Ο.Τ.Ε.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω δράστες, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, είχαν αφαιρέσει ακόμη -18- στύλους του Ο.Τ.Ε. και του αστικού δικτύου…”

ΣΣ. Η κατάσταση με τις κλοπές σε καλώδια του ΟΤΕ αλλά και κλοπές σε αγροτικές καλλιέργειες από αθίγγανους σε όλη την Κορινθία …απλά ξεφεύγει!

Η αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας αν μη τι άλλο πρέπει να πάρει πιο δραστικά μέτρα για να περιοριστούν όσο το δυνατόν περισσότερο τέτοιου είδους κλοπές!

Δεν φτάνουν τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών, τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν και συγκεκριμένες κλοπές των επιτήδειων, που συνήθως τις κάνουν αθίγγανοι!

Την ερχόμενη εβδομάδα ακολουθεί και άλλη ανάρτηση για τα “κατορθώματα” των αθίγγανων σε αγρότη μέσα στο κτήμα του!

Κ.Ν