ΚΙΑΤΟ: Απ’ ευθείας ανάθεση 37.200 ευρώ στον πρώτο ξάδερφο!!! -Δείτε το έγγραφο…

Επανερχόμαστε σε προηγούμενη ανάρτησή μας όπου αναφέραμε μεταξύ άλλων: “Και εκεί που δεν έχει κοπάσει ακόμα ο θόρυβος στο Κιάτο για τις αυξήσεις “φωτιά” στα δημοτικά τέλη με απόφαση της δημοτικής αρχής του Σταματόπουλου πληροφορούμαστε …και νέα παρατράγουδα!

Απευθείας ανάθεση …από τον Σταματόπουλο στον ξάδελφό του αρκετών χιλιάδων ευρώ για τα σκουπίδια…”

Μετά την παραπάνω ανάρτηση λάβαμε την παρακάτω επιστολή από τον δημοτικό σύμβουλο Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο:

«Όλοι μας, όλοι οι Δημότες του Δήμου Σιικυωνίων γνωρίζουν πλέον ότι ο Δήμος μας βρίσκεται σε πλήρη απαξίωση και παρακμή,  δίχως δυστυχώς να υπάρχουν αισιόδοξα στοιχεία για την αναστροφή του κατήφορου που έχει πάρει ο τόπος μας.

Μετά από 13 χρόνια παρουσίας στη διοίκηση του Δήμου Σικυωνίων ο επικεφαλής και στελέχη της Δημοτικής αρχής θεωρούν τον Δήμο ιδιοκτησία  τους και λειτουργούν  με καθεστωτικές συμπεριφορές, ζημιώνοντας έτσι τους Δημότες και τα συμφέροντα του τόπου μας.

Η σαπίλα, το τελευταίο χρονικό διάστημα έφθασε στο αποκορύφωμά της, όσον αφορά την διαχείριση των οικονομικών με τις απ’ ευθείας αναθέσεις.

Απ’ ευθείας ανάθεση για μεταφορά απορριμμάτων με το ποσό των 37.200 ευρώ στον πρώτο ξάδερφο του επικεφαλής της Δημοτικής αρχής. Τί άλλο μένει να δούμε.

Είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσουν άμεσα, μέχρι τις Δημοτικές Εκλογές που οι πολίτες θα αποφασίσουν για την τύχη του τόπου μας,  οι απ’ ευθείας αναθέσεις, χωρίς διαγωνισμούς και προσφορές για να προστατευθούν τα συμφέροντα των πολιτών και του Δήμου μας.

Οι Δ.Σ.εκπρόσωποι των πολιτών στον Δήμο Σικυωνίων και οι ενεργοί πολίτες  έχουν υποχρέωση να αντισταθούν στον κατήφορο που έχει πάρει ο τόπος μας για να  προστατεύσουν τα συμφέροντα των πολιτών και του Δήμου».

Κ.Ν