ΚΙΑΤΟ: …Βρήκε τον “δάσκαλό του” ο Σταματόπουλος από δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης! -Πως τον αντιμετώπισε ο δημοσιογράφος… (βίντεο)

Μετά και την ανάρτηση της korinthiannews.gr που ΠΗΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ για το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΕΡΟ στο Α. Διμηνιό του δήμου Σικυωνίων, όπου εξαιτίας αυτού νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομείο των Αθηνών δύο παιδιά, ο δήμαρχος Σικυωνίων, Σ. Σταματόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ και επιβεβαίωσε την ακαταλληλότητα του νερού για ανθρώπινη χρήση!

…Βρήκε όμως τον “δάσκαλό του” ο Σταματόπουλος από τον δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης Κώστα Παπαχλιμίντζο!

Ο δήμαρχος στην προσπάθειά του να “δικαιολογήσει” κάπως την όλη κατάσταση άρχισε να λέει τα δικά του προσπαθώντας παράλληλα να αποφύγει τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου!!!

Ο δημοσιογράφος όμως επέμεινε στην ίδια ερώτηση, για το ποιος φταίει για αυτή την κατάσταση, όχι μία και δύο αλλά τέσσερις φορές αλλά ο Σ. Σταματόπουλος συνέχιζε να …λέει τα δικά του!

Ο δημοσιογράφος φανερά εκνευρισμένος άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά προς τον δήμαρχο και να του μιλάει με “περίεργο” ύφος ώσπου στο τέλος διεκόπη η συνομιλία όχι και τόσο ευχάριστα για τον δήμαρχο!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο (κάντε κλικ πάνω στην εικόνα):

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση με τίτλο: Ο Νίκος Χατζηνικολάου …ακόμα ψάχνει τον δήμαρχο Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλο! (βίντεο)

Κ.Ν