ΚΙΑΤΟ: …Για κλάματα ο Σταματόπουλος! -Έστειλε τους μαθητές σήμερα στα σχολεία ΜΟΝΟ για μία ώρα!!!- Μετακίνηση μέσα στην κακοκαιρία θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των μαθητών!

…Για κλάματα η δημοτική του Σταματόπουλου στο Κιάτο και φυσικά ο ίδιος ο δήμαρχος ο οποίος έβγαλε ανακοίνωση σήμερα το πρωί (!!!) ότι λόγω της κακοκαιρίας τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά από τις 10:00 το πρωί και μετά!!!

Τα μηνύματα από την πολιτική προστασία αλλά και τους μετεωρολόγους από χθες …μάλλον δεν τα έλαβε υπόψη του!

Ο δήμαρχος μόλις σήμερα το πρωί αντιλήφθηκε (και ενώ η κακοκαιρία ήταν σε εξέλιξη) ότι πρέπει να βγάλει ανακοίνωση ότι τα σχολεία θα πρέπει να μείνουν κλειστά από τις 10:00 και μετά!

Πιο συγκεριμένα η ανακοίνωση του Σταματόπουλου σήμερα το πρωί ανέφερε:

Αποφασίζουμε την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σικυωνίων για σήμερα Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 και από ώρα 10:00, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών...”

Η ανακοίνωση του δημάρχου Σικυωνίων προς τις σχολικές μονάδες έγινε σήμερα το πρωί τη στιγμή που η κακοκαιρία ήταν ήδη σε εξέλιξη!!!

Οι μαθητές πήγαν δηλαδή στο σχολείο για μία ώρα και έφυγαν μέσα στην κακοκαιρία!!! Πως πήγαν και πως γύρισαν από το σχολείο, …οι μαθητές και οι γονείς γνωρίζουν καλύτερα!

ΣΣ. …Για χαβαλέ όμως ο δήμαρχος είναι πρώτος φορώντας φουστανέλες και να ντύνεται στις αποκριές!

Κ.Ν