ΚΙΑΤΟ: Δεν θα είναι υποψήφιος ο Ζαχαρόπουλος -Το μήνυμα που απευθύνει στους ψηφοφόρους…

Σε ανακοίνωση από τον δημοτικό σύμβουλο Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται:

«Αγαπητοί φίλοι η κατάθεση των συνδυασμών των υποψηφίων Δημάρχων -Δ.Σ. και Περιφερειαρχών- Π.Σ. έγινε και μπήκαμε ήδη στην προεκλογική περίοδο. 

Με λίγα λόγια στις 8 και 15-10-2023 έρχεται η στιγμή  που ο υπέρτατος κριτής, ο πολίτης δηλαδή, θα πάρει στα χέρια του τις τύχες των πολιτών και της περιοχής,  του Δήμου και της Περιφέρειας  που ανήκει.

Ως εκπρόσωπος των πολιτών, πρ. Αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σικυωνίων, αλλά και ως ενεργός πολίτης, θεωρώ ότι έχω την ευθύνη και την υποχρέωση να καταθέσω τις απόψεις μου εν όψει των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών.

Κατ’ αρχή να ευχαριστήσω δημόσια τους ανθρώπους των παρατάξεων  στον Δήμο και την Περιφέρεια, που με τίμησαν με την πρόσκληση να συμμετέχω ως υποψήφιος Δ.Σ. και Π.Σ. στις επερχόμενες εκλογές.

Όλα αυτά τα χρόνια που με τίμησαν οι πολίτες του Δήμου Σικυωνίων με την ψήφο τους ανταποκρίθηκα στις υποχρεώσεις που ανέλαβα και υπηρέτησα τον Δήμο, τους Δημότες και τον τόπο μας με εντιμότητα, ανιδιοτέλεια, αξιοπρέπεια και προσφορά από όλες τις θέσειςπου κατείχα.

Οι θέσεις των εκπροσώπων των πολιτών δεν είναι επάγγελμα αλλά λειτούργημα και προσφορά στον Δήμο ή την Περιφέρεια, στους πολίτες  και στον  τόπο μας.

Το ίδιο θα κάνω, ως ενεργός πολίτης, θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες και τα συμφέροντα του τόπου μας.

Διαχρονικά έχω καταθέσει δημόσια τις απόψεις μου για τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την περιοχή μας και την επίλυσή τους, καθώς και για τις ενέργειες και συμπεριφορές των εκπροσώπων των πολιτών.

Στις εκλογές που επέρχονται ο πολίτης, ως υπέρτατος κριτής, έχει το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να κάνει τις επιλογές του.

Με βάση όσα προαναφέρω,πιστεύω ότι οι ενεργοί  πολίτες του Δήμου Σικυωνίων θα πράξουν το καθήκον τους και θα τιμήσουν τους εκπροσώπους τους, με μοναδικό κριτήριο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των πολιτών και της περιοχής μας.

Οι καιροί είναι δύσκολοι, εν όψει και των μεγάλων αλλαγών και ανακατατάξεων σε όλα τα επίπεδα, και πρέπει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι εκπρόσωποι των πολιτών, που θα επιλεγούν από τους πολίτες, να υπηρετήσουν τον Δήμο και τα συμφέροντα του τόπου μας μακριά από σκοπιμότητες και μικροσυμφέροντα για να δει ο τόπος μας καλύτερες  ημέρες, με πρόοδο και ανάπτυξη για το καλό όλων μας και κυρίως για το καλό της νέας γενιάς, των παιδιών μας».

ΣΣ. Ο Ζαχαρόπουλος ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση και από τις θέσεις που κατείχε προσέφερε έργο. Μακάρι και άλλοι να ασχολούνταν το ίδιο σοβαρά με τα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη.

Ο Ζαχαρόπουλος είναι αυτός που δεν άφησε …σε χλωρό τον δήμαρχο Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλο όλα αυτά τα χρόνια. Παραπάνω αναφέρει μακριά από σκοπιμότητες και μκροσυμφέροντα! …Το πέρασε το μήνυμα!

Κ.Ν