ΚΙΑΤΟ: Η απόφαση που πήρε ο Β. Παγώνης…

Σε επιστολή του π. προέδρου του εμπορικού συλλόγου Κιάτου Β. Παγώνη, λίγο πριν τις εκλογές στον εμπορικό σύλλογο για την ανάδειξη του νέου ΔΣ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων:

“Προσωπικά, μετά από 27 συνεχή χρόνια στην υπηρεσία του Συλλόγου μας, φέτος αποχωρώ από τη Διοίκηση, παραμένοντας μόνο υποψήφιος για Αντιπρόσωπος.

Επί τη ευκαιρία επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που μέσα σ’ αυτά τα χρόνια θητεύσαμε μαζί στο Διοικητικό Συμβούλιο και κυρίως όλους εσάς που σταθερά με προτιμούσατε και μου δίνατε με την ψήφο σας το δικαίωμα να σας εκπροσωπώ. Το έκανα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, άλλοτε πετυχημένα και άλλοτε όχι.

Πρέπει να ομολογήσω ότι περάσαμε πολλά μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, και ευχάριστα και δυσάρεστα. Δώσαμε αγώνες για την ανάπτυξη της εμπορικότητας της πόλης μας και την καθιέρωση της ως της μεγαλύτερης και πιο ολοκληρωμένης αγοράς της κεντροδυτικής Κορινθίας.

Αγώνες για να είναι το Κιάτο, για μια μεγάλη σειρά ετών η πρώτη με διαφορά στην προτίμηση των ντόπιων και των παραθεριστών παραλιακή ζώνη στην ημερήσια και στη νυχτερινή διασκέδαση. Τον απολογισμό της δράσης τον κάναμε θεσμικά στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου…”