ΚΙΑΤΟ: Καθαριότητα σε “μαύρο χάλι” -Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία!

Ακόμα και η καθαριότητα στο δήμο Σικυωνίων …είναι για κλάματα! Με ότι συνεπάγεται αυτό για τη δημόσια υγεία!!!

Όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση χειροτερεύει!

Ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη!

Μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται παρακάτω από τον δημοτικό σύμβουλο Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο …μιλούν από μόνες τους:

Αν δημοσιεύσουμε τι παρατηρείται κάθε τόσο στην πόλη του Κιάτου αλλά και στα δημοτικά διαμερίσματα …μάλλον θα χαθεί η μπάλα!

…Μην πιάσουμε ξανά και το θέμα με τα αδέσποτα και της αδιαφορίας τόσων χρόνων της δημοτικής αρχής!

Και αυτά είναι απλά θέματα καθημερινότητας!

…Που να γράψουμε και για τα σοβαρά έργα που ΔΕΝ γίνονται στο δήμο Σικυωνίων!

Από τον δημοτικό σύμβουλο Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται: «Δυστυχώς για τον τόπο μας, την πόλη του Κιάτου και την περιοχή, η κατάσταση σε όλα τα επίπεδα  είναι το λιγότερο τραγική και μάλιστα εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Η καθαριότητα της πόλης και της περιοχής ουσιαστικά ανύπαρκτη  με πολλές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων  και στην τουριστική κίνηση της περιοχής.

Οι κοινόχρηστοι χώροι, πλατείες πεζόδρομοι, πεζοδρόμια, πλήρως απαξιωμένοι  έχουν καταντήσει χώροι διέλευσης και στάθμευσης μοτοποδηλάτων και μοτοσυκλετών  με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα προστασίας στους πολίτες και κυρίως στα παιδιά, στους ηλικιωμένους και στα συνανθρώπους μας  με ιδιαίτερες ικανότητες.

ΟΙ αθίγγανοι, με όλη την συμπάθεια προς αυτούς,  έχουν κατακλύσει όλους τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης, πλατείες, αλσύλλια δικαστικό κατάστημα, τους οποίους χρησιμοποιούν για τις προσωπικές τους ανάγκες.

Οι Υπηρεσίες της περιοχής που είναι από τον Νόμο εντεταλμένες να εφαρμόζουν τις ισχύουσες Διατάξεις σ αυτούς που τις παραβιάζουν, εκ του αποτελέσματος είναι ωσεί παρούσες.

Όλοι μας πλέον πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε για να προστατεύουμε την πόλη μας και την περιοχή.

Ας αναλάβουμε πλέον όλοι μας δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση που σημαίνει πολιτισμός, σεβασμός στους Νόμους και στους συνανθρώπους  μας».

Κ.Ν