ΚΙΑΤΟ: …Και όμως δεν βρήκαν χρόνο για το “τελευταίο αντίο” στον Γιάννη Σπανό! Δυστυχώς…

Ο θάνατος του μεγάλου μουσικοσυνθέτη από το Κιάτο, Γιάννη Σπανού, ήταν το θέμα των προηγούμενων ημερών στα αθηναικά ΜΜΕ.

Πλήθος κόσμου το Σάββατο έδωσε το παρόν στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιάτο, …για να πει το τελευταίο αντίο!

Αυτό που ακούστηκε είναι ότι ο Γιάννης Σπανός δεν τιμήθηκε όπως έπρεπε από το δήμο Σικυωνίων για το μεγάλο έργο του!

Πάλι καλά  που ως ελάχιστο φόρο τιμής σε αναγνώριση της προσφοράς του, το δημοτικό συμβούλιο Σικυωνίων, θα ονομάσει το συγκρότημα των διατηρητέων κτηρίων ΑΣΟ σε Πολιτιστικό Πολυκέντρο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ».

Πάλι καλά που είδαμε και αυτή την κίνηση.

Επίσης να σημειώσουμε τι άλλο είδαμε την ημέρα της κηδείας του Γ. Σπανού, το περασμένο Σάββατο, στο Κιάτο. Οι περισσότεροι καλλιτέχνες που έχουν αναδειχτεί ή συνεργαστεί με τον Γ. Σπανό δεν έδωσαν το παρόν στην κηδεία!!!

Όλοι αυτοί που βρίσκονταν την ημέρα της κηδείας για να τον τιμήσουν έστω για τελευταία φορά;

Κάποιοι μάλιστα προτίμησαν να στείλουν στεφάνια όπως η Χ. Αλεξίου, ο Γ. Κατσαρός…κτλ!

Προφανώς το Κιάτο …ήταν μακριά για κάποιους καλλιτέχνες από την Αθήνα και δεν βρήκαν χρόνο να έρθουν έστω για λίγο την ημέρα της κηδείας!

Ευτυχώς που παρευρέθηκαν στη κηδεία κάποιοι μεγάλοι καλλιτέχνες, όπως ο Γ.Νταλάρας, η Ε. Δήμου, ο Κ. Μακεδόνας και ο Λ. Παπαδόπουλος…

ΣΣ. Ας αναλογιστεί ο καθένας μας πόσοι έχουν αναδειχτεί- συνεργαστεί με τον Γιάννη Σπανό και πόσοι ήταν στην κηδεία τουκαι θα βγάλει τα συμπεράσματά του!

Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση με τίτλο: “ΚΙΑΤΟ: Τι αναφέρει ο άνθρωπος που βρήκε νεκρό τον Γιάννη Σπανό… -Η αιτία του θανάτου…”.

Κ.Ν