ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Μίλησε κοιτώντας τους δημότες στα μάτια! -Τι συνέβη στη μεγαλειώδη συγκέντρωση του Παπακυριάκου!

“ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΟΥ”, είπε μεταξύ άλλων ο γιος του δημάρχου Βέλου- Βόχας και στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον πατέρα του Α. Παπακυριάκο!

Με λόγια βγαλμένα από τη ψυχή κάλεσε στο βήμα τον πατέρα του ο γιος του Παπακυριάκου κάνοντας τον πατέρα του να συγκινηθεί!

Στη συνέχεια ο Α. Παπακυριάκος ανεβαίνοντας στο βήμα ζήτησε συναισθηματικά φορτισμένος να υπάρξει μία καρέκλα άδεια δίπλα από τη δική του γιατί εκεί θα καθόταν η μητέρα του για να τον ακούσει!

Στη συνέχεια ο δήμαρχος παίρνοντας το λόγο είπε ότι έχει μάθει να μιλάει χωρίς χαρτιά και κοιτώντας στα μάτια τους δημότες του σε αυτά που λέει!

Και με έναν ΚΑΘΑΡΟ λόγο απέναντι στους δημότες του μίλησε για όλα, κάνοντας αναφορά πως βρήκε τον δήμο στην αρχή (με τα οικονομικά προβλήματα) και που βρίσκεται σήμερα!

Στη συνέχεια έκανε αναφορά στα σημαντικά έργα που έχουν γίνει στο δήμο με στοιχεία και αριθμούς που δεν διαψεύδονται από κανέναν!

Ο δήμαρχος είπε επίσης και για τα ψέματα που λένε κάποιοι οι οποίοι όπως τόνισε δεν έχουν καμία γνώση για του τι γίνεται!

ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα

Επίσης ο δήμαρχος ανέφερε ότι έχουν κριθεί στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις από τους ΙΔΙΟΥΣ τους δημότες που στηρίζουν το έργο της δημοτικής αρχής και τους ψηφίζουν δίνοντάς τους υψηλά ποσοστά! Κάτι το οποίο ΤΟΝΙΣΕ ότι θα γίνει και σε αυτές τις εκλογές και αυτό είναι το στοίχημα που έχει βάλει και θα κερδηθεί και αυτή τη φορά!

Στη συνέχεια παρουσίασε τους υποψηφίους του

Κλείνοντας σε ότι αφορά την εκδήλωση η αίθουσα ήταν κατάμεστη, καθώς υπήρχαν και αρκετά άτομα εκτός. Άτομα τα οποία βρέθηκαν και στηρίζουν πραγματικά τον δήμαρχο και όχι όπως συμβαίνει σε άλλους υποψήφιους που καλούν κάποια άτομα …απλά για να γεμίσουν μία αίθουσα!!!

Κ.Ν