ΚΙΑΤΟ: Μιλάει και ο δήμαρχος για το νερό …ξεχνώντας το καζανάκι της τουαλέτας! -…Τι είπε πάλι!

…Μιλάει τώρα και ο δήμαρχος Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλος για το νερό! Ο άνθρωπος που έχει αδιαφορήσει τόσα χρόνια και ως δήμαρχος αλλά και ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ για το θέμα του νερού, που οι δημότες πλήρωναν για το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ νερό που έτρεχε στις βρύσες τους!

…Βούιξε το πανελλήνιο όταν μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα με το νερό στο Διμηνιό ο δήμαρχος Σ. Σταματόπουλος ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ σε δημοσιογράφο να αναλάβει την ευθύνη του και η ΔΕΥΑΣ να βγάλει ανακοίνωση ότι το νερό είναι ΜΟΝΟ για το καζανάκι της τουαλέτας!!!

…Ας βρει πρώτα ο δήμαρχος πως θα δικαιολογήσει τις αυξήσεις “φωτιά” στα δημοτικά τέλη που θα κληθούν να πληρώσουν οι δημότες και ας αφήσει τις “βαρύγδουπες” δηλώσεις που κάνει παρακάτω για το νερό!!!

Δείτε τώρα την ανακοίνωση από το δήμο Σικυωνίων:

Από το δήμο Σικυωνίων ανακοινώνεται: «Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση εγκατάστασης ψηφιακών υδρομέτρων και ασύρματων αισθητήρων εντοπισμού διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης του Κιάτου. Το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται με 2 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ, έχει ως στόχο αφενός την ελαχιστοποίηση των απωλειών νερού και αφετέρου τη συνεχή παρακολούθηση και επίβλεψη σημαντικών παραμέτρων της λειτουργίας του συστήματος ύδρευσης.

Ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος αναφερόμενος στη σημασία του έργου – το οποίο προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς – υπογράμμισε πόσο σημαντικό είναι να προστατέψουμε με κάθε τρόπο το πολυτιμότερο αγαθό, το νερό, ειδικά σε εποχές σαν αυτές που διανύουμε, όπου η έλλειψή του κάνει την εμφάνισή της και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ορθολογική διαχείριση του νερού, τόνισε ο δήμαρχος Σικυωνίων, προϋποθέτει τον μέγιστο δυνατό περιορισμό στην σπατάλη του και αυτό σημαίνει και την αποφυγή διαρροών και άλλων απωλειών κατά μήκος του δικτύου. Επίσης, σημείωσε, η ορθολογική διαχείριση εξασφαλίζει τη δικαιοσύνη στην νομή του νερού, όπως αυτή υλοποιείται από την Δημοτική Επιχείρηση, η οποία θωρακίζει και προστατεύει το μεγάλο έργο της υδροδότησης, με πόσιμο νερό Στυμφαλίας».

Κ.Ν