ΚΙΑΤΟ: …Νέα εξέλιξη! -Έβαλαν χαρτί στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΣ ότι το νερό κάνει ΜΟΝΟ για το ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ!!! (φωτο)

Νέα εξέλιξη σχετικά με το επικίνδυνο νερό στο Α. Διμηνιό στο δήμο Σικυωνίων που στάθηκε ως αιτία να μεταφερθούν δύο μικρά παιδιά σε νοσοκομείο των Αθηνών και το θέμα να πάρει πανελλήνια έκταση το περασμένο Ιανουάριο (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΙΑΤΟ: “Βουίζει” το πανελλήνιο για τα δύο παιδιά που κατέληξαν στο νοσοκομείο! -Το θέμα της korinthiannews.gr στο mega channel!)

Η νέα εξέλιξη είναι στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑ που μόλις έλαβαν στα χέρια τους οι κάτοικοι στο Α. Διμηνιό! Μέσα στο φάκελο είχαν επιπλέον ένα χαρτί που ανέφεραν ότι το νερό κάνει μόνο για το καζανάκι της τουαλέτας!!! Ότι ανακοίνωση είχαν βγάλει και στα τέλη Ιανουαρίου μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα.

Ο λογαριασμός της ΔΕΥΑΣ:

Βέβαια ξέχασαν να σβήσουν σε αυτό το χαρτί ότι το νερό κάνει για οικιακή χρήση…

Το έγγραφο μέσα στο λογαριασμό της ΔΕΥΑΣ:

Αυτή τη φορά οι κάτοικοι θα πληρώσουν μόνο το πάγιο και δεν τους έχουν κάνει επιπλέον χρεώσεις!

Επιτέλους “θυμήθηκαν” να μην χρεώνουν τους κατοίκους κανονικά για ένα νερό ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ που τρέχει στις βρύσες τους! …Κάτι είναι και αυτό!

Αν και θεωρούμε ότι δεν θα πρέπει να χρεώνουν ούτε το πάγιο στους κατοίκους μέχρι να τους φέρουν το νερό που κάνει για οικιακή χρήση!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόσφατα ο τοπικός σύμβουλος στο Α. Διμηνιό Θ. Μακρόπουλος ζήτησε να ΜΗΝ χρεώνονται κανονικά οι κάτοικοι της περιοχής για ένα νερό το οποίο είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ και το κατέθεσε ως πρόταση στο τοπικό συμβούλιο.

Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με τον Θ. Μακρόπουλο μας ανέφερε: “Έκανα το αυτονόητο και πρότεινα να μην υπάρχουν αυτές οι χρεώσεις για ένα νερό ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ που τρέχει στις βρύσες των κατοίκων της περιοχής. Τώρα πληρώνουμε μόνο το πάγιο. Το Α. Διμηνιό χρειάζεται πόσιμο νερό όπως συμβαίνει με άλλες περιοχές. Μέχρι να γίνει αυτό η ΔΕΥΑΣ να συνεχίσει να μην χρεώνει κανονικά τους δημότες για ένα νερό το οποίο είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ”

…Τουλάχιστον ένας τοπικός σύμβουλος έκανε το αυτονόητο! Ο τοπικός πρόεδρος στο Α. Διμηνιό κατέθεσε επίσημα μία τέτοια πρόταση; Θα είχε ενδιαφέρον μία ανακοίνωσή του για το τι έχει κάνει ως τώρα στο θέμα του νερού ώστε στη συνέχεια να επανέλθουμε και να την σχολιάσουμε αναλόγως…

ΣΣ. Το ότι το νερό κάνει μόνο για το καζανάκι της τουαλέτας το γράφουν από τις αρχές του χρόνου και το κοινοποιούν στις κολόνες του Α. Διμηνιού (παραπάνω φωτο). Το ερώτημα είναι το εξής: Τι χρέωνε στους προηγούμενους λογαριασμούς η ΔΕΥΑΣ για το νερό στο Α. Διμηνιό; Τι νερό πλήρωναν οι κάτοικοι της περιοχής;

Ήδη την Τρίτη υπήρξε και άλλη μία νέα εξέλιξη για το θέμα του νερού! Αυτά για σήμερα…