ΚΙΑΤΟ: Ν. Ζαχαρόπουλος: “Με το αποτέλεσμα των εκλογών δεν δόθηκε τέλος στην τραγωδία που περνάει ο τόπος μας”

Από τον δημοτικό σύμβουλο Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται σε ανακοίνωσή του:

«Οι πολίτες του Δήμου Σικυωνίων, με τα δικά τους κριτήρια, έκαναν τις επιλογές τους στις πρόσφατες εκλογές και επέλεξαν την Δημοτική αρχή που θα τους εκπροσωπήσει την επόμενη πενταετία.

Η επόμενη ημέρα δυστυχώς δεν θα έρθει για τον Δήμο Σικυωνίων, παρά τον αγώνα και τις φιλότιμες προσπάθειες του Δημήτρη Πιστεύου και των συνεργατών του υποψηφίων Δ.Σ. -Τ.Σ. και όχι μόνο.

Με το αποτέλεσμα των εκλογών δεν δόθηκε τέλος στην τραγωδία που περνάει ο τόπος μας,  εδώ και πολλά χρόνια, από την αλαζονεία της εξουσίας, τις καθεστωτικές αντιλήψεις και συμπεριφορές του επικεφαλής και πολλών στελεχών της Δημοτικής αρχής -ευτυχώς υπάρχουν και εξαιρέσεις-που έφεραν τον ιστορικό Δήμο Σικυωνίων και την περιοχή μας σε πλήρη απαξίωση και παρακμή.

Η κλεψύδρα για να δει ο Δήμος Σικυωνίων καλύτερες ημέρες  τελειώνει, και οφείλουν όλοι Δημοτική αρχή, αντιπολίτευση και πολίτες να δώσουν τον αγώνα τους για να δει ο τόπος μας  καλύτερες ημέρες.

Κανένας δεν πρέπει να λείψει από τη μάχη που πρέπει να δοθεί για να βρει και πάλι ο Δήμος μας την χαμένη του ταυτότητα.

Υ.Γ. Να δώσω συγχαρητήρια  σε όλους τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους Κοινοτήτων και Τοπικούς Συμβούλους καθώς και σε όλους τους υποψήφιους Δ.Σ. και Τ.Σ.και να τους ευχηθώ υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Υ.Γ. Σε ότι με αφορά ως πρ. Αντιδήμαρχος -Δ.Σ. και ως ενεργός πολίτης θα  συνεχίσω να υπηρετώ με ανιδιοτέλεια τα συμφέροντα του Δήμου μας και των Δημοτών, ιδιαίτερα δε της νέας γενιάς των παιδιών μας».