ΚΙΑΤΟ: Ξεκάθαρος ο Δ. Παπαγεωργίου: “Δεν θα είμαι υποψήφιος -Υπάρχουν ήδη 2 μεγάλοι συνδυασμοί…”

Από τον δημοτικό σύμβουλο- αρχηγό συνδυασμού στο δήμο Σικυωνίων Δ. Παπαγεωργίου ανακοινώνεται:

“26 Νοεμβρίου 2018 με αυτή τη φωτογραφία και φόντο τη μαγευτική μας θάλασσα, σας κάλεσα για πρώτη φορά να μιλήσω δημόσια για την υποψηφιότητά μου στις δημοτικές εκλογές του 2019 ως υποψήφιος Δήμαρχος.

Ξεκινήσαμε 5-6 άνθρωποι.

Εν συνεχεία 40 συμπατριώτες μας έθεσαν το όνομά τους κάτω από το δικό μου, ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι τόσοι ως τοπικοί υποψήφιοι.

2.500 δημότες, μας τίμησαν με την ψήφο τους ανάμεσα σε 6 συνδυασμούς.

Και χιλιάδες άλλοι είπαν, ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΑ, τον καλό λόγο.

Στα 4 αυτά χρόνια, παρά τη γνωστή διετία του κορονοιού, αισθάνομαι οτι ΤΙΜΗΣΑ στο ακέραιο την εμπιστοσύνη των ανθρώπων αυτών. Με συνεχή παρουσία στην αντιπροσώπευση των πολιτών (όχι στα καφενεία και τα μνημόσυνα) , με λογική σύνθεσης και όχι άναρθρων αντιπολιτευτικών κραυγών, με κατάθεση προτάσεων.

ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ. Δεν ξέρω πόσοι μπορούν να σταθούν απέναντί σας και να πουν υπερήφανα κάτι τέτοιο.

Προφανώς λάθη και παραλείψεις έγιναν.

Και η όποια ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά εμένα.

Είναι μια δύσκολη ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ απόφαση, γιατί αν και κάποιοι θα χαρούν, ασύγκριτα περισσότεροι είναι εκείνοι που θα λυπηθούν.

Μοναδικός, όμως, γνώμονας της δημόσιας παρουσίας μου από 21 ετών ήταν η θέληση προσφοράς στον τόπο της καρδιάς μου.

Στη Λαύκα μου, στη Στυμφαλία, και εδώ και 13 χρόνια στον ενιαίο Δήμο Σικυωνίων.

Υπάρχουν ήδη δύο μέγαλοι συνδυασμοί. Τρίτος συνδυασμός δεν θα ευνοήσει την σύγκριση των προγραμμάτων από τους πολίτες, τον πολιτικό διάλογο, την ολοκλήρωση της διαδικασίας σε έναν εκλογικό γύρο αλλά θα οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ μας και εν τέλει θα εμποδίσει την κατάρτιση ψηφοδελτίων ποιότητας.

Και ο τόπος έχει ανάγκη από ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΙΔΕΕΣ.

Η μόνη υπεύθυνη στάση που μου αντιστοιχεί είναι η ακόλουθη: Στις εκλογές του Οκτωβρίου ΔΕΝ θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος. Είναι αυτονόητο οτι δεν με ενδιαφέρουν άλλα αξιώματα.

Θα παραμείνω ενεργός πολίτης στην πρώτη γραμμή με προτάσεις, με δημόσιο λόγο, με δημιουργική κριτική και με απέραντη, άδολη αγάπη για τα άγια χώματά μας.

Και στην ηλικία μου δεν χωρούν “αντίο”, αλλά μόνο “εις το επανιδείν”!!!”

ΣΣ. Οφείλουμε να γράψουμε ότι ο Δ. Παπαγεωργίου στα σοβαρά ζητήματα που αφορούσαν το δήμο …και τα έκανε θάλασσα η δημοτική αρχή του Σταματόπουλου ήταν από αυτούς που σε γενικές γραμμές άσκησε την κριτική που έπρεπε! Άφησε σοβαρές αιχμές στη δημοτική αρχή του Σταματόπουλου …η οποία ακολουθεί την ίδια τακτική τόσα χρόνια σε βάρος των Σικυώνιων πολιτών σε ότι αφορά τα μεγάλα θέματα!

Κ.Ν