ΚΙΑΤΟ: Ξεκαθάρισε τις προθέσεις του! -Ανακοίνωση από τον Δ. Πιστεύο μετά το εκλογικό αποτέλεσμα

Σε ανακοίνωση από τον υποψήφιο δήμαρχο Σικυωνίων Δ. Πιστεύο αναφέρεται:

“Η εκλογική διαδικασία των δημοτικών εκλογών στον δήμο Σικυωνίων ολοκληρώθηκε. Ήδη από χθες το βράδυ, επικοινώνησα προσωπικά με τον επανεκλεγέντα δήμαρχο Σπύρο Σταματόπουλο αναγνωρίζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών.

Μαζί με τους συνεργάτες μου δώσαμε έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα για την αναγκαιότητα αλλαγής στην διοίκηση του δήμου , όπως καθολικά αναγνωρίστηκε, χωρίς όμως να “μεταφραστεί” και σε ποσοστό νίκης στην κάλπη.

Οι λόγοι και οι αιτίες που διαμόρφωσαν αυτό το αποτέλεσμα θα αποτιμηθούν με νηφαλιότητα συλλογικά από την παράταξή μας και ασφαλώς θα αποτελέσουν ένα χρήσιμο οδηγό για δημιουργική επανεκκίνηση.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους 6.419 συμπολίτες μας που σε πρώτο χρόνο μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Είναι βέβαιο πως θα τιμήσουμε τον θεσμικό ρόλο που μας ανέθεσαν για τα επόμενα πέντε χρόνια, και θα το ασκήσουμε με προσήλωση ,θεσμική συνέπεια και υπευθυνότητα.

Τέλος, ευχαριστώ όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μας, στο κεντρικό και τα τοπικά συμβούλια, για την εμπιστοσύνη τους και για την τιμή που μου έκαναν να αγωνιστούν μαζί μου. Αισθάνομαι υπερήφανος για αυτούς και τους υπόσχομαι ότι θα παραμείνουμε ενεργοί ως παράταξη με τελικό σκοπό πάντα το καλό του δήμου μας.

Ο αγώνας για την “ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ” του δήμου Σικυωνίων συνεχίζεται…”

ΣΣ. Στην παραπάνω ανακοίνωση ο Δ. Πιστεύος ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του…

Κ.Ν