ΚΙΑΤΟ: Οι “βαρύγδουπες” δηλώσεις του Σταματόπουλου για το νερό …τώρα του γυρίζουν μπούμερανγκ! -Δείτε την ανακοίνωση του 2019!

Ο δήμαρχος Σικυωνίων και πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Σ. Σταματόπουλος που έχει χάσει κάθε έλεγχο σε ότι αφορά το ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ στο Διμηνιό (δεν ξέρουμε πόσα χωριά αντιμετωπίζουν ακόμα το ίδιο πρόβλημα), δεν ξεχνούσε να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις πριν από περίπου δύο χρόνια όπου μιλούσε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ!

Και ο τίτλος της ανακοίνωσής του ήταν: ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!!!

Ανέφερε μάλιστα στην ανακοίνωση ότι το ΝΕΡΟ είναι πηγή ζωής και ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Δεν μας είπε όμως αναλυτικά ποια χωριά έχουν πόσιμο νερό; Το Διμηνιό για παράδειγμα που απέχει περίπου 8 χιλιόμετρα από το Κιάτο, δεν είναι όμορο χωριό;

Επειδή τα γραπτά μένουν δείτε την ανακοίνωση:

ΣΣ. Δήμαρχε επειδή η ιστορία γράφτηκε, δεν διαγράφεται και δεν παραγράφεται, τι ακριβώς εννοούσατε ότι το ΝΕΡΟ είναι πηγή ζωής και ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ; …Σε ποιους δηλαδή; Σε αυτούς που τρέχει στις βρύσες τους νερό που ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ; (παραπάνω ανακοίνωση).

Αυτά που συμβαίνουν τώρα με το νερό στο Διμηνιό είναι …ένα κομμάτι του παγόβουνου που αποτελούν τον “πονοκέφαλο” του Σταματόπουλου! Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες! Μείνετε συντονισμένοι

Κ.Ν