ΚΙΑΤΟ: Ο εφιάλτης επέστρεψε στο Διμηνιό! -…Που να έρθουν και οι παραθεριστές!

Όπως μας ενημερώνουν οι κάτοικοι του Διμηνιού του δήμου Σικυωνίων από το Σάββατο 04-06-2022 έως και την περασμένη Τετάρτη παρέμεναν χωρίς νερό από 8 έως και 16 ώρες συνεχόμενα!!!

Ο εφιάλτης του περσινού καλοκαιριού επέστρεψε και πάλι!!! Ένας χρόνος πέρασε ακριβώς από την έκδοση της από 04-06-2021 προσωρινής διαταγής του προέδρου των πρωτοδικών Κορίνθου όπου αναφερόταν:Διατάσσεται να γίνει χρήση υδροφόρων οχημάτων για την μεταφορά πόσιμου νερού, κατάλληλου για πόση και μαγείρεμα στη δεξαμενή που διοχετεύει το νερό στις βρύσες των οικιών στο Άνω Διμηνιό Κορινθίας”.

Ας δούμε όμως τι έγινε μέσα σε αυτό το χρόνο…

Απολύτως τίποτα!!!

Ο δήμαρχος Σ. Σταματόπουλος και πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ αλλά και ο νυν πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Φιακάς, …λάμπουν δια της απραξίας τους!!!

Η απραξία τους αυτή έχει ως αποτέλεσμα το Διμηνιό με τις πρώτες ζέστες και εν εξελίξει των προαγωγικών και πανελληνίων εξετάσεων, χωρίς να έχει γεμίσει ακόμα με παραθεριστές, να ξεμένει από νερό!!!

Επίσης ρωτάμε:

Δήμαρχε και πρόεδρε της ΔΕΥΑΣ τι νερό ρίχνατε στην κοινοτική δεξαμενή και τι νερό έφτανε στα σπίτια των κατοίκων όλο αυτό το καιρό;

Το ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ από τις υδροφόρες όπως όριζε και η προσωρινή διαταγή …ή κάνατε του κεφαλιού σας;

Ερωτήματα που χρήζουν ΑΜΕΣΗΣ απάντησης!

Το θέμα έχει πάρει ούτως η άλλως το δρόμο της δικαιοσύνης!

Και μέχρι τώρα ότι αποφάσεις υπάρχουν είναι “χαστούκι” για τον δήμαρχο Σ. Σταματόπουλο ως δήμαρχο και πρώην πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ!

Αύριο δημοσιεύουμε και φωτογραφία με το νερό που φτάνει σήμερα στις βρύσες των κατοίκων!

Μείνετε συντονισμένοι…

Ε.Σ