ΚΙΑΤΟ: “Παίζουν” με την υγεία των δημοτών! -Το ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ νερό έφτασε στο υπουργείο μετά από ανάρτηση της korinthiannews.gr! -Δείτε και την απίστευτη αντίδραση του δήμου στο έγγραφο φωτιά (φωτο)

Η ανάρτηση της korinthiannews.gr στις 21 Δεκεμβρίου 2020 σχετικά με το ακατάλληλο νερό που φτάνει στις βρύσες των κατοίκων στο Α. Διμηνιό του δήμου Σικυωνίων στάθηκε η αφορμή για να ασχοληθεί η “Ελληνική Λύση” και το θέμα να φτάσει στον υπουργό! (για υπενθύμιση δείτε την σχετική ανάρτηση με τίτλο: “ΚΙΑΤΟ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ το νερό που φτάνει στις βρύσες των δημοτών! (δείτε το επίσημο έγγραφο)”

Ο δήμαρχος Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλος …πάλι δεν άκουσε κάτι …ή κάνει πως δεν άκουσε;

Ωστόσο προκαλεί μεγάλη εντύπωση γιατί από τότε που το θέμα βγήκε στη δημοσιότητα από το δήμο Σικυωνίων, τον ίδιο τον δήμαρχο Σ. Σταματόπουλο αλλά και τη ΔΕΥΑΣ ΔΕΝ ΛΑΒΑΜΕ κάποια ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση για την ενημέρωση των δημοτών, ενώ όφειλαν να το κάνουν, σύμφωνα και με την τελευταία παράγραφο στο παρακάτω έγγραφο από την περιφέρεια:

Το παραπάνω θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και κάποιοι ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ μέχρι σήμερα στους δημότες που το νερό φτάνει στις βρύσες τους! …Ποιοι παίζουν με την υγεία των πολιτών;

Παρακάτω θα διαβάσετε την ερώτηση της “Ελληνικής Λύσης” που έχει κατατεθεί στον υπουργό με αριθμό πρωτοκόλλου  3070 / 07-01-2021 σχετικά με το «Επικίνδυνο νερό στο δήμο Σικυωνίων»:

ΣΣ. Ίσως κάποιοι θεωρούν ότι με το να μην απαντούν θα κοπάσει ο θόρυβος και θα υποβαθμιστεί το θέμα…