ΚΙΑΤΟ: ΠΡΟΚΑΛΕΙ ο Σταματόπουλος με το νερό της Στυμφαλίας! -Η απίστευτη ανακοίνωση!

…Το τερμάτισε για ακόμα μία φορά ο δήμαρχος Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλος! Αυτή τη φορά …παίζει με το θέμα που αφορά το νερό της Στυμφαλίας!

…Έτσι προφανώς αντιμετωπίζει τους Σικυώνιους που τον ψήφισαν για να εκλεγεί δήμαρχος! …Τι ανακοίνωση έβγαλε πάλι ο άνθρωπος!

Η ανακοίνωση από το γραφείο του δημάρχου Σ. Σταματόπουλου:

…Αυτή την αστεία ανακοίνωση έβγαλε ο δήμαρχος! …Έτσι απαντάει στους δημότες του μετά την ανακοίνωση του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου, η οποία εκθέτει τη δημοτική αρχή Σικυωνίων και τον δήμαρχο (Σταματόπουλο), σε όσα κατα καιρούς λένε για το νερό της Στυμφαλίας;

Δείτε την ανακοίνωση του Νανόπουλου που είχε προηγηθεί με αποδέκτη τον τέως δήμαρχο Κορινθίων Αλ. Πνευματικό, αλλά ουσιαστικά είναι ένα θέμα που απασχόλησε όλο το δήμο Σικυωνίων:

“Κύριε Πνευματικέ, ούτε σταγόνα νερό από τη Στυμφαλία δεν παίρνει το Κιάτο .

Γιατί λέτε τέτοια ψέματα?

Σε όλη την Ελλάδα υπάρχει πρόβλημα έλλειψης νερού .
Αδικείτε συνειδητά τον καθημερινό αγώνα της ΔΕΥΑΚ όλο το καλοκαίρι.
Μήνες πριν έχουν στερέψει οι πηγές στη Στυμφαλία.


Βασίλης Νανόπουλος
Δήμαρχος Κορινθίων”.

Πάμε τώρα στον δήμαρχο Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλο!

Δήμαρχε με αυτά …τα κολπάκια (παραπάνω ανακοίνωση) εξαγριώνετε τους Σικυώνιους, τουλάχιστον σε ότι αφορά το νερό της Στυμφαλίας!

Σταματόπουλε ρωτάμε ξανά: Από που υδροδοτείται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το Κιάτο; (γιατί για τα χωριά …άστα να πάνε)! …Μην παίζετε άλλο με την υπομονή των κατοίκων ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΕΡΟ ΠΙΝΟΥΝ!

ΣΣ. Δεν έχει τέλος ο διασυρμός της δημοτικής αρχής και του δημάρχου σε ότι αφορά το θέμα του νερού στο Διμηνιό που βούιξε το πανελλήνιο! Μία, μία οι δικαστικές αποφάσεις είναι “κόλαφος” για τον δήμαρχο Σ. Σταματόπουλο και πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ! Και ακόμα είμαστε στην αρχή! Τα υπόλοιπα δικαστήρια που ακολουθούν είναι τα καλύτερα…