ΚΙΑΤΟ: Πόσα χρήματα αφαίρεσαν από το πρακτορείο ΟΠΑΠ -«Ανοχύρωτη πόλη κατάντησε το Κιάτο”, αναφέρει ο Ν. Ζαχαρόπουλος

Επανερχόμαστε σε ανάρτηση της Πέμπτης: ΚΙΑΤΟ: Έσπασαν τη τζαμαρία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ -Τι αφαίρεσαν οι δράστες εκτός από τα δελτία ΞΥΣΤΟ!

Από τον πρώην αντιδήμαρχο Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται: «Ανοχύρωτη πόλη κατάντησε το Κιάτο, η πρωτεύουσα της Δυτικής Κορινθίας, από τα πολύ σοβαρά ζητήματα της εγκληματικότητας τα τελευταία χρόνια.

Στις αρχές της τρέχουσας χρονιάς αναφέρθηκα σε μια σειρά  από σοβαρές εγκληματικές  δράσεις τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας και ιδιαίτερα στα κεντρικά σημεία της πόλης του Κιάτου, που πέραν των άλλων σοβαρών συνεπειών, καταδεικνύουν  και την έλλειψη αστυνόμευσης της περιοχής .

Πέρα από τις ευθύνες των αρμοδίων αρχών, η ανυπαρξία και ανικανότητα των στελεχών της Δημοτικής αρχής,  που υιοθετούν σε όλα τα επίπεδα το δόγμα του μπάχαλου και της ασυδοσίας,  είναι πλέον εμφανής και ζημιώνει σε μεγάλο βαθμό τα συμφέροντα του τόπου μας.

Πρόσφατα 27/28-9-2022,  νυχτερινές ώρες,  άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες  έσπασαν την είσοδο πρακτορείου ΟΠΑΠ  σε παραλιακή οδό, στο κέντρο της πόλης του Κιάτου, διέρρηξαν το πρακτορείο και έφυγαν ανενόχλητοι με λεία το χρηματοκιβώτιο  που περιείχε, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, 12.000 ευρώ και πακέτα του παιγνίου  ΣΚΑΡΤΣ.

Όλοι οι πολίτες και κυρίως οι ιδιοκτήτες των πάσης φύσεως καταστημάτων και επιχειρήσεων στην περιοχή, είναι αγανακτισμένοι από την ανεξέλεγκτη αυτή κατάσταση, γιατί πέραν των άλλων, σε μια πολύ δύσκολη εποχή οικονομικής, υγειονομικής και ενεργειακής κρίσης, προκύπτουν πολλά και σοβαρά προβλήματα  προστασίας των ιδίων και των περιουσιών τους.

Εδώ που φθάσαμε ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους, αρχές και υπηρεσίες, έναντι των πολιτών και της περιοχής».

Κ.Ν