ΚΙΑΤΟ: …Πόσο θα υποτιμήσει ακόμα τη νοημοσύνη των αγροτών! -Τι έκανε πάλι ο Σταματόπουλος… (φωτο)

Αναρωτιόμαστε …πόσο ακόμα θα υποτιμήσει τη νοημοσύνη των Σικυωνίων πολιτών ο δήμαρχος Σ. Σταματόπουλος βλέποντας ότι πλησιάζουν οι εκλογές και χάνει όλο και πιο πολύ τη δυναμική του!

…Τι έκανε πάλι αυτή τη φορά!

Άκουσε για τις ζημιές των αγροτών στα ορεινά εξαιτίας της πρόσφατης κακοκαιρίας και πήγε την επόμενη μέρα …με το ανάλογο ντύσιμο (σε κάτι τέτοια είναι ΠΡΩΤΟΣ!) μέσα στα κτήματα! Φυσικά υπήρξε ΑΜΕΣΑ (…δεν έχασαν καθόλου χρόνο) και ανάρτηση με φωτογραφίες που έδειχνε τον Σταματόπουλο να βλέπει με λύπη τι έχει συμβεί σε σημείο ίσως …να συγκινηθεί κάποιος!

Μία από τις φωτογραφίες που ανάρτησε:

Δείτε εδώ φωτογραφία θλίψης που αναρτήθηκε από το δήμο Σικυωνίων!!!

Η ανάρτηση από το δήμο Σικυωνίων (όπου έσπευσαν να ενημερώσουν και στο facebook):

Εκεί που βρέθηκε ο δήμαρχος υπήρχε και μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι. Τώρα ποιος ή ποιοι κάλεσαν το κανάλι για να βρεθεί σε αυτό το σημείο μαζί με τον Σταματόπουλο να κάνει δηλώσεις διατηρούμε τις επιφυλάξεις!

Δείτε τη φωτογραφία:

Και οι απαραίτητες δηλώσεις με το ανάλογο φυσικά ντύσιμο!

Και τώρα ο Σταματόπουλος πραγματικά θεωρεί …ότι έπεισε τους αγρότες και ότι είναι κοντά τα προβλήματά τους; Τόσα χρόνια που έχει αδιαφορήσει γι ΄αυτούς στα σοβαρά προβλήματα που έχουν, θεωρεί ότι τώρα, λίγο πριν τις εκλογές, …θα σώσει ότι σώζεται;

Τι ΣΟΒΑΡΟ έχει κάνει τόσα χρόνια για τους αγρότες, για τους νέους αγρότες, …κάποια καινοτομία…κτλ; Οι αγρότες τόσα χρόνια παλεύουν από μόνοι τους να τα βγάλουν πέρα!

Τουλάχιστον ο Δ. Πιστεύος ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ως για πρώτη φορά υποψήφιος τι θα κάνει τις ΠΡΩΤΕΣ 100 μέρες για τους αγρότες του δήμου Σικυωνίων που είναι ΑΦΗΜΕΝΟΙ στη τύχη τους. Καινοτομίες που δεν θα έβλεπαν οι αγρότες επι θητείας Σταματόπουλου …ούτε στα όνειρά τους! Φυσικά και θα κριθεί ο Πιστεύος για το πόσο θα υλοποιήσει αυτά που έχει δεσμευτεί για τους αγρότες. Αλλά του δίνεται η ευκαιρία να το αποδείξει στους αγρότες οι οποίοι επι θητείας Σταματόπουλου …άκουγαν ΜΟΝΟ λόγια! (Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση με τις δεσμεύσεις του Πιστεύου στους αγρότες: ΚΙΑΤΟ: Σημαντική δέσμευση του Πιστεύου στους αγρότες! -Τι θα κάνει τις 100 πρώτες μέρες! -Τι αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος!)

Άλλη μία φωτογραφία που δείχνει τον δήμαρχο …βαθιά προβληματισμένο!

ΣΣ. Τώρα αν ο δήμαρχος με κινήσεις της τελευταίας στιγμής παίρνοντας θλιμμένο ύφος θεωρεί ότι μπορεί να ξεγελάσει ΞΑΝΑ τους αγρότες να τον ψηφίσουν …είναι άλλο θέμα!

Δεν είδαμε όμως τον Σταματόπουλο …να παίρνει τις κάμερες και να κάνει δηλώσεις για την ανυπαρξία του στην παραλιακή που με κάθε μπόρα πλημμυρίζει!!! …Αλλά ποιος νοιάζεται για τους κατοίκους και οι επιχειρηματίες στην εν λόγω περιοχή!!! …Αυτά δεν συμφέρουν τον δήμαρχο! Πάει στα σίγουρα …μάλλον επιδιώκοντας να υφαρπάξει όποια παραπάνω ψήφο μπορεί!

Δήμαρχε το γράφουμε ξανά: Μην υποτιμάτε άλλο τη νοημοσύνη των Σικυωνιων πολιτών και των ταλαίπωρων αγροτών

Δείτε άλλες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από το δήμο Σικυωνίων με τον δήμαρχο να δείχνει …πόσο συμπάσχει στο πρόβλημα των αγροτών!

Αυτές είναι ΜΕΡΙΚΕΣ από τις φωτογραφίες στο facebook του δήμου Σικυωνίων που δημοσιεύτηκαν ΜΟΝΟ με τον Σταματόπουλο …απλά να βλέπει …και να πιάνει τα σταφύλια (!!!) με τον φωτογραφικό φακό κυριολεκτικά από πίσω του! Τώρα ποιους έπεισε, αφήνουμε τα σχόλια σε σας…

Και κάτι τελευταίο: Και ο Δ. Πιστεύος και οι συνεργάτες τους είχαν επαφές και βρέθηκαν σε κτήματα των αγροτών για να δουν τις ζημιές αλλά ΔΕΝ είχαν από πίσω τους κάμερες και κανάλια για να φανούν!

Έβγαλαν από το συνδυασμό του Πιστεύου δελτίο τύπου για τις ζημιές χωρίς φωτογραφίες και τυμπανοκρουσίες όπως κάνει ο Σταματόπουλος! Αυτή είναι η διαφορά τους! Ο ένας έχει ανάγκη επίδειξης ο άλλος ΟΧΙ!