ΚΙΑΤΟ: Σε απόγνωση κάτοικος Μουλκίου -Τι αντίκρισε σήμερα το πρωί στο κτήμα του στο Βασιλικό -Επώνυμη καταγγελία στην korinthiannews.gr…

Σε καταγγελία του κατοίκου Μουλκίου Θεοφάνη Παπούλια στον υπεύθυνο της korinthiannews.gr Φώτη Νικολακόπουλο ανέφερε:

“Είμαι κάτοικος Μουλκίου του δήμου Σικυωνίων και διαθέτω ένα αγρόκτημα με λεμονιές στην περιοχή του Βασιλικού. Μέχρι χθες το απόγευμα όλα ήταν κανονικά στο κτήμα μου. Σήμερα το πρωί πήγα στο αγρόκτημα και είδα άγνωστοι να έχουν κλέψει τις σιδερένιες κολόνες, το συρματόπλεγμα και την πόρτα που είχα. Δεν γνωρίζω αν μου έχουν κλέψει και λεμόνια. Ζημιά πρέπει να έχει γίνει και το αγρόκτημα του γείτονα.

Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και μου είπαν ότι θα κάνουν καταγραφή του γεγονότος. Μέχρι και αυτή την ώρα πάντως (12:45) δεν έχουν έρθει στο κτήμα μου να καταγράψουν τις ζημιές.

Μου είπαν από την αστυνομία ότι έχω περιθώριο τρεις μήνες για να κάνω μήνυση κατα αγνώστων.

Θέλω να καταγγείλω επίσης ότι έχουν γίνει αρκετές κλοπές σε αγροκτήματα από αθίγγανους, που κλέβουν σίδερα ή και προϊόντα. Είμαι σε απόγνωση και δεν ξέρω τι να κάνω για να διαφυλάξω στο εξής την περιουσία μου…”

Άλλη μία σοβαρή κλοπή σε κτήμα στο δήμο Σικυωνίων. Άλλες φορές παρατηρούνται κλοπές και σε πηγάδια (καλώδια, πίνακες…κτλ) με αποτέλεσμα οι αγρότες να μην μπορούν να ποτίσουν τα κτήματά τους.

Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο! Τα αντανακλαστικά των αστυνομικών σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να είναι άμεσα ώστε να φτάσουν στη σύλληψη των δραστών. Εδώ υπάρχουν δύο σοβαρά θέματα. Το ένα είναι η κλοπή και το άλλο αυτοί που δέχονται τα κλοπιμαία! Αυτά τα δύο πάνε μαζί και χρειάζονται συνέχεια έλεγχοι από την αστυνομία.

(φωτο αρχείου)