ΚΙΑΤΟ: Τα κρούσματα κορονοϊού στα ύψη και οι κάτοικοι χωρίς νερό!

Το δημοτικό διαμέρισμα του Διμηνιού στο δήμο Σικυωνίων στην καρδιά του χειμώνα εξακολουθεί και μένει χωρίς νερό!!! Ότι συνέβαινε σχεδόν καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού συμβαίνει και τώρα, Γενάρη μήνα!

Χθες, Δευτέρα, οι κάτοικοι περίμεναν για ώρες για να έρθει νερό στις βρύσες τους!

Και το κυριότερο τη στιγμή που τα κρούσματα κορονοϊού είναι σε έξαρση τόσο στην Κορινθία όσο και στα χωριά του δήμου Σικυωνίων. Αυτή τη στιγμή πληροφορούμαστε ότι υπάρχουν αρκετά κρούσματα κορονοιού στο Διμηνιό και οι κάτοικοι δεν έχουν πρόσβαση στο νερό!!!

Η δημοτική αρχή του Σταματόπουλου για ακόμα μία φορά δείχνει ανήμπορη όχι μόνο να προσφέρει ΠΟΣΙΜΟ νερό στους κατοίκους των χωριών αλλά αδυνατεί να παρέχει και ΜΗ ΠΟΣΙΜΟ νερό όλες τις ώρες της ημέρας. Η υπομονή των κατοίκων έχει αρχίσει να εξαντλείται!

ΣΣ. Κατά της ΔΕΥΑΣ έχει στραφεί νομικά και το ΤΟΕΒ. Ήδη ερευνούμε κάποιες πληροφορίες που μας έφτασαν. Μπλεξίματα και από το ΤΟΕΒ για τη ΔΕΥΑΣ που μέχρι πρότινος πρόεδρος της (ΔΕΥΑΣ) ήταν ο Σταματόπουλος ο οποίος προφανώς βλέποντας τα σκούρα άφησε τη θέση του προέδρου! Βέβαια οι εκκρεμότητες που έχει ο δήμαρχος νομικά ως π. πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ εξακολουθούν να υπάρχουν (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΙΑΤΟ: Ο Σταματόπουλος έφυγε από πρόεδρος …αλλά τα δικαστήρια μένουν! -Θα κατέβει ως ΥΠΟΔΙΚΟΣ στις εκλογές;)