ΚΙΑΤΟ: Τα παιδιά στο νοσοκομείο …και οι πολιτικοί μας “κρύφτηκαν”

-Γράφει ο Φώτης Νικολακόπουλος…

Το ρεπορτάζ της korinthiannews.gr για το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ νερό στο Α. Διμηνιό του δήμου Σικυωνίων στάθηκε η αφορμή να ασχοληθεί το πανελλήνιο! Το θέμα έπαιξε αρχικά στην εκπομπή “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA” και στη συνέχεια ασχολήθηκαν σχεδόν όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια!

Ενώ στην αρχή ο δήμαρχος Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλος που είναι και πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ δεν έβγαινε στα κανάλια και τον “έψαχνε” ο γνωστός δημοσιογράφος Ν. Χατζηνικολάου και το επιτελείο του (δείτε εδώ), την επόμενη μέρα αναγκάστηκε να βγει σε δύο από αυτά και στο ένα μάλιστα (ΕΡΤ) ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίντζος έβαλε τον δήμαρχο “στη θέση του”.

Ο δήμαρχος στην προσπάθειά του να “δικαιολογήσει” κάπως την όλη κατάσταση άρχισε να …λέει τα δικά του προσπαθώντας παράλληλα να αποφύγει τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Κ.Παπαχλιμίντζου!!! Ο δημοσιογράφος φανερά εκνευρισμένος άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά προς τον δήμαρχο και να του μιλάει με “περίεργο” ύφος ώσπου στο τέλος διεκόπη η συνομιλία …λίγο απότομα!

Δείτε το βίντεο (κάντε κλικ στη φωτο):

Όλα αυτά που συνέβησαν αυτή την εβδομάδα είχαν σαν αποτέλεσμα να “διασυρθεί” ο δήμος Σικυωνίων στο πανελλήνιο και να εκτεθεί ο δήμαρχος Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλος που είναι και πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ! Ο δήμαρχος μην μπορώντας να κάνει κάτι άλλο ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ στα μεγάλα κανάλια που εμφανίστηκε να ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ το ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με το νερό στο Α. Διμηνιό!

Και όμως περιμέναμε μέχρι σήμερα να υπάρξει μία αντίδραση από την Π. Ε Κορινθίας και τον αντιπεριφερειάρχη Τ. Γκιολή για το θέμα! …Μάταια όμως!

Ο Τ. Γκιολής που συνηθίζει να “αναλώνεται” σε φωτογραφίες, για κάθετι μικρό που κάνει, στο facebook σε αυτό το σοβαρό θέμα δεν πήρε θέση ενώ υπάρχει το παρακάτω σοβαρό έγγραφο από την περιφέρεια προς το δήμο που γνωστοποιεί την ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ του νερού στο Α. Διμηνιό:

Αν ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας δεν ασχολείται με τόσο σοβαρά θέματα και δεν παίρνει θέση δημόσια …με τι ασχολείται;

Σε ότι αφορά τους Κορίνθιους βουλευτές αναμενόμενο για εμάς να μην κάνουν κάποια αναφορά για το θέμα, ενώ στέλνουν ένα σωρό δελτία τύπου για ασήμαντα θέματα τα οποία θεωρούμε τις περισσότερες φορές ούτε που απασχολούν τους Κορίνθιους

…Και κάπως έτσι κυλάνε τα πράγματα στην Κορινθία! Παιδιά πηγαίνουν στο νοσοκομείο εξαιτίας του νερού το 2021 (!!!), το θέμα παίρνει πανελλήνια έκταση και οι πολιτικοί μας …κρύβονται! Οι πολιτικοί μας συνεχώς δείχνουν τι τους ενδιαφέρει πραγματικά!

Έχουμε φτάσει στο σημείο να αναρωτιόμαστε ποιος βουλευτής θα πάει τουλάχιστον πρώτος το θέμα του νερού στο Α. Διμηνιό στη βουλή! Θα είναι Κορίνθιος ή ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ;

Γιατί στην Κορινθία συμβαίνει το εξής παράδοξο! Βουλευτές ΕΚΤΟΣ Κορινθίας αντιλαμβάνονται πιο γρήγορα ή ενδιαφέρονται περισσότερο για τα σοβαρά θέματα του νομού και τα αναδεικνύουν πρώτοι στα αρμόδια υπουργεία! Τι να σχολιάσει κανείς μετά…