ΚΙΑΤΟ: …Τι ακριβώς συζήτησε με τον δήμαρχο;

Από την αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Α. Κόρκα αναφέρεται: «Τον Ορειβατικό Σύλλογο Λουτρακίου υποδέχθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας κα Αθηνά Κόρκα την Τετάρτη 2 Μαρτίου στο γραφείο της και πιο συγκεκριμένα τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Καραχρήστο και το Γραμματέα κ. Στέφανο Στογιαννόπουλο.

Αναφέρθηκαν στις δράσεις του συλλόγου στο νομό Κορινθίας και ειδικότερα – πέρα των απολαυστικών διαδρομών που πραγματοποιεί, συζήτησαν την πρόθεση του συλλόγου στην οργάνωση ενός ημιμαραθωνίου δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα κορινθιακά μονοπάτια της περιοχής.

Ακόμα την  Πέμπτη 3 Μαρτίου, πραγματοποίησε εθιμοτυπική αλλά και εργασίας συνάντηση με το Δήμαρχο Συκιωνίων κ. Σπύρο Σταματόπουλο στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στη συνέχιση των έργων της Περιφέρειας σε συνεργασία με το Δήμο καθώς και στην οργάνωση προγραμματικών συμβάσεων προκειμένου να προχωρήσουν τα νέα έργα».

ΣΣ. …Τι ακριβώς συζήτησε η Κόρκα με τον δήμαρχο Σικυωνίων; Γίνεται κάποιο μεγάλο έργο στο δήμο Σικυωνίων αυτό το διάστημα και δεν το γνωρίζουμε;

Κ.Ν