ΚΙΑΤΟ: …Τι τρέχει στο χώρο του δημοτικού σχολείου Πασίου; -Τι αναφέρει η επιστολή κατοίκων στην αστυνομία!

Είναι απορίας άξιο …τι κάνουν άγνωστοι στο προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Πασίου στο δήμο Σικυωνίων, όταν αυτό είναι κλειστό!

Μέχρι και …εκρήξεις ακούγονται!

Οι περίοικοι δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει και φυσικά είναι αναστατωμένοι!

Καταγγέλλουν το περιστατικό στην αστυνομία και περιμένουν να βρεθεί λύση!

Καλό είναι οι κάτοικοι να είναι σε επαγρύπνηση και με το που αντιληφθούν κάτι το αξιοσημείωτο να ειδοποιούν αμέσως τις αρχές

Δημοσιεύουμε παρακάτω αυτούσια την επιστολή του πρώην αντιδημάρχου Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλου προς το αστυνομικό τμήμα Σικυωνίων:

«Σας γνωρίζω τα παρακάτω :

Περί ώρα  [21.45 ] το βράδυ  του Σαββάτου από τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Πασίου, που ειρήσθω εν παρόδω είναι περιφραγμένος, ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή πολλές επαναλαμβανόμενες, σε πολύ μεγάλη ένταση, εκρήξεις κροτίδων ή κάτι άλλο, το πιθανότερο από εκρήξεις σε γκαζάκια.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες στις παράνομες αυτές ενέργειες προέβαιναν εξωσχολικά άτομα που φορούσαν μάσκες ή κουκούλες για να μη γνωρίζονται και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Είναι δικαιολογημένη η ανησυχία και αναστάτωση των περιοίκων και των διερχομένων από το σημείο, που όχι μόνο ενοχλήθηκαν από τις πολύ μεγάλης έντασης εκρήξεις αλλά και ανησύχησαν για τη σωματική τους ακεραιότητα .

Αν πράγματι επιβεβαιωθεί ότι χρησιμοποιήθηκαν γκαζάκια για τις εκρήξεις υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα γιατί προκύπτουν  πολύ σοβαρά προβλήματα για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών που χρησιμοποιούν τον προαύλιο χώρο για αθλοπαιδιές αλλά και για τους διερχόμενουςαπό την περιοχή πεζούς ή εποχούμενους .

Παράκληση για τις δικές σας άμεσες ενέργειες .

Επίσης να μου γνωρίσετε τα αποτελέσματα των ενεργειών σας».

Κ.Ν