ΚΙΑΤΟ: Τους είπε: “Ντροπή σας”! -Τι ανέφερε η Ε. Δήμου για τη συναυλία στο Κιάτο, στην γενέτειρα του Γιάννη Σπανού

“Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε πριν από τρεις ημέρες η Ελένη Δήμου, η οποία -όπως γνωστοποίησε η ίδια- παρόλο που είναι εμβολιασμένη, νοσεί από κορονοϊό.

Η 63χρονη τραγουδίστρια είχε έντονη δύσπνοια και κρίθηκε απαραίτητο να εξεταστεί από τους γιατρούς.

“Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Είμαι σπίτι μου με κορονοϊό εμβολιασμένη και με τις δύο δόσεις από τον Μάιο. Χρειάστηκε να πεταχτώ στα επείγοντα για το οξυγόνο μου! Είμαι πολύ καλύτερα ευτυχώς”, έγραψε η Ελένη Δήμου σε ανάρτησή της την Παρασκευή.

Δυστυχώς όμως, η κατάσταση της υγείας της δεν καλυτέρευσε και χρειάστηκε, όπως είπε η ίδια σε βίντεο που ανήρτησε στο facebook, να ξαναπάει στο νοσοκομείο. “Τελικά αυτό που ήθελα να αποφύγω, δεν μπορώ να το αποφύγω. Σε λίγο φεύγω για νοσοκομείο, είμαι χάλια”, είπε η Ελένη Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Δήμου τον Ιούλιο είχε ξεσπάσει μέσω ανάρτησής της για τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Όπως έγραφε, “ακυρώνονται φεστιβάλ γιατί θα έχουν κόσμο. Η περιφέρεια στο Κιάτο δεν κάνει την συναυλία στην γενέτειρα του Γιάννη Σπανού γιατί θα έχει κόσμο. Στην Επίδαυρο που είχε 20 χιλιάδες ανθρώπους και μπράβο, εκεί δεν έχουν θέμα; Ντροπή σας, κύριοι και κυρίες. Ντροπή σας!

Το ζήσαμε και πέρυσι αυτό. Στο Ηρώδειο δεν υπήρχε πανδημία, ενώ στις άλλες εκδηλώσεις η πανδημία κάλπαζε. Είμαι από εκείνους που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, αλλά τη ζωή μου πίσω δεν την πήρα. Και φταίτε εσείς με την διγλωσσία σας. Να συμπληρώσω κάτι ακόμα. Το θέατρο είναι τροφή για το μυαλό και το τραγούδι είναι γιατρικό για την ψυχή. Ωστόσο, χαμογελάω και συνεχίζω”, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο thetoc.gr.