ΚΙΑΤΟ: …Το έκαναν καινούριο! (φωτο)

Από τον δημοτικό σύμβουλο Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται: «Όπως διαπιστώνεται από σχετικές αναφορές συμπολιτών μας στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και εξ ιδίας αντίληψης, κατά την ημέρα της τελετής -λειτουργίας της Αναστάσεως του Κυρίου,  άγνωστοι δράστες επιδόθηκαν στην έντονη ρίψη κροτίδων και βεγγαλικών προς το  1ου Δημοτικό Σχολείο  Κιάτου που βρίσκεται πλησίον του ιερού Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, με αποτέλεσμα τις σοβαρές ζημιές στους τοίχους των Σχολείων, τους υαλοπίνακες, την ταράτσα και το γήπεδο μπάσκετ  στο προαύλιο του Σχολείου.

Δεν είναι εφικτό να αξιολογηθεί αν, λόγω της έντονης ρίψης των κροτίδων και βεγγαλικών  προς το 1ο Δημοτικό Σχολείου, προέκυψαν σοβαρότεροι κίνδυνοι σε πρόσωπα  που παρευρίσκοντο στην τελετή-λειτουργία  της Ανάστασης του Κυρίου και στο κτήριο του Σχολείου, λόγω της ύπαρξης των δεξαμενών με περιεχόμενο το πετρέλαιο θέρμανσης.

Κατόπιν αυτών παράκληση το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων να μας ενημερώσει σε ποιες ενέργειες έχει προβεί η Υπηρεσία τους, αφενός για την αποτροπή των σοβαρών αυτών ενεργειών εκ μέρους των αγνώστων αυτών δραστών και αφετέρου για  να διαπιστωθεί η ταυτότητα των αγνώστων αυτών δραστών προς καταλογισμό των ευθυνών τους για τις παράνομες αυτές ενέργειες και πράξεις τους.

Αναμένονται άμεσα αποτελέσματα των ενεργειών τους για ενημέρωση των αρμοδίων αρχών και παραγόντων και των πολτών του Δήμου Σικυωνίων».

ΣΣ. Ακούστηκε ότι στην ταράτσα του σχολείου που έπεσαν τα βεγγαλικά υπάρχει δεξαμενή με πετρέλαιο! Αν ισχύει να πούμε και πάλι καλά που αποφεύχθηκαν τα χειρότερα! Επίσης ότι το σχολείο είναι φρεσκοβαμμένο! Αν ναι να συμπληρώσουμε και εμείς ότι κάποιοι …το έκαναν καινούριο!

Κ.Ν