ΚΙΑΤΟ: Το όχημα βύθισε το σκάφος! -Τι αναφέρει το λιμενικό…

Επανερχόμαστε σε χθεσινή ανάρτηση όπου αναφέραμε μεταξύ άλλων: “Ένα όχημα σήμερα το πρωί βρέθηκε μέσα στη μαρίνα του Κιάτου και ξεκίνησε η διαδικασία ανάσυρσής του!

Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με το λιμενικό μας ανέφεραν: “Σήμερα το πρωί το όχημα που οδηγούσε ηλικιωμένος, περίπου 80 ετών, βρέθηκε εντός του αλιευτικού καταφυγίου στο Κιάτο. Το όχημα έπεσε πάνω σε σκάφη που ήταν σταθμευμένα στο σημείο με αποτέλεσμα να μην βυθιστεί και ο οδηγός να προλάβει να βγει”

Δείτε τις φωτογραφίες της korinthiannews.gr:

Από το λιμενικό σώμα αναφέρεται: “Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κιάτου, για περιστατικό πτώσης οχήματος στη θάλασσα εντός του αλιευτικού καταφυγίου Κιάτου.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν την πτώση του Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα.

Από την πτώση του οχήματος προκλήθηκε η βύθιση ερασιτεχνικού σκάφους, ενώ ο οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος δήλωσε ότι βρισκόταν εντός του οχήματος κατά την πτώση και βγήκε από τη θάλασσα με ίδιες δυνάμεις. Το εν λόγω Ι.Χ.Ε. ανελκύθηκε με τη συνδρομή γερανοφόρου οχήματος.

Προανάκριση διενεργείται από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση”.

Κ.Ν