ΚΙΑΤΟ: …Ωραία τα κατάφερε! -Στην περιφέρεια …τρέχει τώρα ο Σταματόπουλος για το σοβαρό πρόβλημα της λειψυδρίας- Οι ανακοινώσεις που θα σχολιαστούν!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Ο δήμος Σικυωνίων έφτασε στο σημείο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα λειψυδρίας!!!

Υπάρχει όμως και μία σημαντική διαφορά με τους άλλους δήμους στην Κορινθία, που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα!

Στο δήμο Σικυωνίων ανήκει και η Στυμφαλία που εδώ και αρκετά χρόνια υδροδοτεί την Κόρινθο και τα χωριά της. Και οι κάτοικοι στο δήμο Σικυωνίων ΤΟΣΑ χρόνια είχαν (και αρκετοί μάλιστα εξακολουθούν να έχουν) ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ νερό στις βρύσες!!!

…Τώρα οι αιρετοί της περιοχής πηγαίνουν στην περιφέρεια και συζητούν με τον περιφερειάρχη Π. Νίκα το σοβαρό πρόβλημα της λειψυδρίας σε περιοχές του εν λόγω δήμου!!!

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση από την περιφέρεια Πελοποννήσου στην οποία αναφέρεται: “Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε συνάντηση την Τρίτη 2 Μαΐου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με αιρετούς από τον Δήμο Σικυώνος.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε το σοβαρό πρόβλημα λειψυδρίας σε περιοχές του εν λόγω δήμου της Κορινθίας, ενώ συζητήθηκε η δυνατότητα ανόρυξης γεώτρησης από την Περιφέρεια στην περιοχή του Μεσινού”.

Και από την άλλη βλέπουμε η δημοτική αρχή του Σταματόπουλου που τα έχει κάνει τόσα χρόνια …θάλασσα στο θέμα του νερού να βγάζει τώρα βαρύγδουπες ανακοινώσεις σαν την παρακάτω και αναφέρει μεταξύ άλλων: “Δήμος Σικυωνίων: Εξασφάλισε 25 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε 2 χρόνια για αρδευτικά έργα! Ο Σπύρος Σταματόπουλος, ο συνήθης ύποπτος των χρηματοδοτήσεων, πήρε την μερίδα του λέοντος από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης καταγράφοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ! Νέο ρεκόρ κατέγραψε ο δήμος Σικυωνίων στην απορρόφηση των κονδυλίων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης για τα έργα Εγγείων Βελτιώσεων, αφήνοντας για μια ακόμη φορά άφωνη όλη η αυτοδιοίκηση!”

Συμφωνούνε σε αυτό που αναφέρεται στην παραπάνω ανακοίνωση ότι ο Σταματόπουλος είναι ο “συνήθης ύποπτος” αλλά στο θέμα της αποτυχίας του τόσα χρόνια στο θέμα του νερού. Ακόμα και σήμερα σε κάποια χωριά τρέχει ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ νερό στις βρύσες!

Ο Σταματόπουλος άφησε άφωνη την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά με αυτά που έλεγε πριν λίγο καιρό στα ΜΜΕ όταν τον είχαν “στριμώξει” για το θέμα του ακατάλληλου νερού στο δήμο Σικυωνίων. Τότε που στριμώχτηκε ο Σταματόπουλος και αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι η ευθύνη είναι δική τους (της ΔΕΥΑΣ της οποίας ήταν πρόεδρος)!!! Για να μην ξεχνιόμαστε δήμαρχε!

Αυτά είναι θέματα που δεν πρόκειται να ξεχαστούν και θα τα υπενθυμίζουμε συνεχώς! Δεν μπορεί να μην υπενθυμίζουμε στους πολίτες ότι αντι δήμαρχε να είχατε λύσει τόσα χρόνια τα προβλήματα των πολιτών τους αναγκάζετε τώρα να πληρώνουν και “αυξήσεις φωτιά” στα δημοτικά τέλη!!! Αυτά λοιπόν θα σας τα γράφουμε συνέχεια και αν επιθυμούν οι δημότες να σας ψηφίσουν ξανά για δήμαρχο τη στιγμή που τόσα χρόνια, ειδικά στο θέμα του νερού, …τους έχετε χορτάσει στα ψέματα!

Οι ανακοινώσεις -φωτοβολίδες σαν την παραπάνω Σ. Σταματόπουλε δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να κάνουν τους πολίτες να ξεχάσουν την ταλαιπωρία τους στο θέμα του νερού επι δική σας θητείας και τις ψεύτικες υποσχέσεις! Καταλαβαίνουμε ότι έρχονται εκλογές αλλά καλό θα είναι δήμαρχε θέματα που αφορούν το νερό γενικότερα εσείς μην τα αγγίζετε καθόλου!