…Κικίλια ακούς; Καταγγέλλουν ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και ΕΜΠΑΙΓΜΟ τη διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου! -Δείτε το έγγραφο…

…ΚΙΚΙΛΙΑ ΑΚΟΥΣ;

Μετά το πέρασμα 25 ημερών και αφού δεν έλαβαν ουδεμία απάντηση από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Κορίνθου σχετικά με την πρώτη τους καταγγελία ο σύλλογος πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Κορινθίας προχώρησε και σε δεύτερη έγγραφη καταγγελία για να σταματήσει, όπως αναφέρουν, η αδιαφορία και ο εμπαιγμός προς το πρόσωπο τους!

…Ο υπουργός υγείας ακούει; Μήπως είναι καιρός να επέμβει; Μιλούν ΞΕΚΑΘΑΡΑ για ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και ΕΜΠΑΙΓΜΟ της διοίκησης του νοσοκομείου Κορίνθου!!!

Κε Καρπούζη αυτά τα θέματα …δεν σας αγγίζουν; Τόσο δύσκολο είναι να απαντήσετε ΕΠΙΣΗΜΑ (εγγράφως) σε αυτούς τους ανθρώπους στο σοβαρό θέμα που τους απασχολεί; Η μήπως θεωρείτε ότι με το να μην απαντάτε δημόσια θα υποβαθμίσετε το θέμα;

Αναμένουμε δημόσια απάντηση άμεσα σε διαφορετική περίπτωση θα επικοινωνήσουμε οι ίδιοι με το υπουργείο υγείας ενημερώνοντας για το σοβαρό αυτό θέμα για να πάρουμε απαντήσεις από εκεί!

Ολοκληρώνεται ένας χρόνος από τότε που ο Καρπούζης ανέλαβε διοικητής στο νοσοκομείο Κορίνθου και …αναρωτιόμαστε πόσες αναφορές έχουν γίνει ως τώρα κατα της διοίκησης!!! Τόσες αναφορές σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν θυμόμαστε να έχουν ξαναγίνει!

Δείτε τι αναφέρεται στην παρακάτω επιστολή:

Η ανάρτηση από τον Σύλλογο πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Κορινθίας:

ΣΣ. Πλέον συγκεντρώνουμε ξανά το υλικό που έχουμε στα χέρια μας ένα χρόνο τώρα για το νοσοκομείο Κορίνθου και τις απαντήσει …που για κάποιο λόγο δεν εδόθησαν από την διοίκηση και ανα τακτά χρονικά διάστημα θα κάνουμε αναφορές! Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί! Πλέον από ότι φαίνεται θα απευθυνόμαστε κατευθείαν στο υπουργείο για τα θέματα του νοσοκομείου από τη στιγμή που η διοίκηση δεν απαντάει!

-Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: Καταγγέλλουν την διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου: “Δεν θα ανεχτούμε άλλο την αδιαφορία”

και την ανάρτηση:

Άτομο με κορονοϊό νοσηλευόταν κανονικά στο νοσοκομείο Κορίνθου; Και για το θέμα αυτό απάντηση μέχρι σήμερα δεν πήραμε…

Κ.Ν