ΛΟΥΤΡΑΚΙ: …Άγριος καυγάς σε μαγαζί τα ξημερώματα!

“Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου, σε μπαρ στο κέντρο του Λουτρακίου, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας για να μην πάρει περαιτέρω διαστάσεις το περιστατικό…

Στο μπαρ, το οποίο βρίσκεται στην Ελευθερίου Βενιζέλου, ανέβηκαν οι τόνοι όταν μια νεαρή κοπέλα που έπινε το ποτό της, άρχισε να βρίζει χυδαία τη barwoman του καταστήματος.

Στη συνέχεια, η νεαρή κοπέλα, που ήταν μεθυσμένη και φανερά εκτός εαυτού, άρχισε να σπάει μπουκάλια, ενώ κινήθηκε απειλητικά προς τη barwoman που αναγκάστηκε να καλέσει την Αστυνομία.

Λίγα λεπτά μετά, δύο Αστυνομικοί έφτασαν στο μαγαζί. Η κοπέλα, επιτέθηκε και στους Αστυνομικούς αρχικά φραστικά και στη συνέχεια επιχείρησε να χειροδικήσει εναντίον τους, ενώ συνέχισε να σπάει μπουκάλια και να αναποδογυρίζει τραπέζια.

Οι δύο Αστυνομικοί, παρά την επίθεση που δέχτηκαν, κατάφεραν να παραμείνουν ψύχραιμοι και έδωσαν εντολή στο αγόρι που τη συνόδευε να την βγάλει έξω από το κατάστημα. Μετά από “μάχη”, η κοπέλα που ήταν περίπου 25 χρόνων και αλλοδαπή, πείστηκε και βγήκε τελικά έξω.

Από το επεισόδιο δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, οι υλικές ζημιές στο μαγαζί όμως, ήταν σημαντικές, ενώ το πάτωμα είχε γεμίσει κυριολεκτικά γυαλιά από μπουκάλια…”, αναφέρθηκε στο loutraki365.gr