ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Έγινε πλέον συνήθεια! -«Εξαφανίστηκαν» οι έμποροι ναρκωτικών και συλλαμβάνουν τους νεαρούς με λίγο χασίς!!! –Οι δύο συλλήψεις νεαρών που έγιναν το Σάββατο από την ασφάλεια Κορίνθου

-Κλοπές, ληστείες, πυροβολισμοί σε οχήματα, έμποροι ναρκωτικών …και οι δράστες σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις παραμένουν ασύλληπτοι!

Από τους  αστυνομικούς της ασφάλειας Κορίνθου καιρό έχουμε να δούμε κάποια επιτυχία! Σε κάποια αστυνομικά δελτία τύπου κατά καιρούς βλέπουμε κυρίως κάποιες μικροσυλλήψεις ατόμων όπως αυτές που αναφέρονται παρακάτω και κάποιες μικροεξιχνιάσεις!

Το περασμένο Σάββατο για παράδειγμα έπιασαν δύο νεαρούς στην Κόρινθο …με λίγο χασίς!

Τη στιγμή που οι Κορίνθιοι πολίτες είναι έρμαια των κλεφτών -ληστών θα περιμέναμε από τις επίλεκτες ομάδες στην αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας πιο σημαντικές συλλήψεις γιατί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα δείχνουν να είναι …σε αδράνεια και οι Κορίνθιοι από τις κλοπές -ληστείες σε σχεδόν καθημερινή βάση  έχουν χάσει τον ύπνο τους!

Κάνοντας τόσα χρόνια αστυνομικό ρεπορτάζ φτάσαμε στο σημείο να αναπολούμε που και που τις μεγάλες επιτυχίες των αστυνομικών στην αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας πριν κάποια χρόνια

…Μήπως είναι καιρός να θυμηθούμε λίγο τα παλιά; Για να αισθανθούν και οι πολίτες λίγο πιο ασφαλείς! Γιατί μέχρι σήμερα παρατηρούμε κλοπές, ληστείες, πυροβολισμούς σε οχήματα και άλλα …και οι δράστες, όπως και οι μεγαλέμποροι ναρκωτικών, σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, παραμένουν ασύλληπτοι!

Δείτε τώρα τα δύο αστυνομικά δελτία τύπου:

«Συνελήφθη, το Σάββατο το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 19χρονος, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε

Συνελήφθη, το Σάββατο το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 17χρονος, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν».

Κ.Ν