ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Έκανε μήνυση στην korinthiannews.gr και τελικά ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ο ίδιος!

Άλλη μία ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ για την korinthiannews.gr.

Έκανε μήνυση στην korinthiannews.gr και τελικά ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ο ίδιος!

Η υπόθεση τελείωσε την Τρίτη 06 Απριλίου 2021 στο εφετείο Ναυπλίου όπου τελικά καταδικάστηκε με 5 μήνες φυλάκιση αυτός που ξεκίνησε τη δικαστική διαμάχη κάνοντας μας μήνυση για αυτά που γράψαμε!

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και εν συντομία:

Η korinthiannews.gr και ο διευθυντής της Φώτης Νικολακόπουλος έκαναν εκτενή ρεπορτάζ για τον τρόπο που λειτουργούσε ο πρώην πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Σικυωνίων!

Ο πρώην πρόεδρος όμως θίχτηκε με τα δημοσιεύματα και έτσι λάβαμε μήνυση η οποία περιείχε μέσα αρκετές κατηγορίες εναντίον μας!

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ (χωρίς να φτάσουν στο ακροατήριο)! Μία κατηγορία μόνο έφτασε στο ακροατήριο αλλά και γι΄αυτή απαλλαχτήκαμε.

Η korinthiannews.gr ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ βγήκε αλώβητη από αυτή τη δικαστική περιπέτεια. Στη συνέχεια, όπως το συνηθίζουμε, κινηθήκαμε ποινικά και αστικά κατά του μηνυτή μας.

Το αποτέλεσμα ήταν να δικαστεί πρωτόδικα στο ποινικό δικαστήριο (δικαστήρια Κορίνθου) σε 12 μήνες φυλάκιση. Άσκησε έφεση και η απόφαση βγήκε αυτόν τον μήνα οπότε καταδικάστηκε τελεσίδικα σε δεύτερο βαθμό από το Εφετείο Ναυπλίου σε 5 μήνες φυλάκιση.

Το μόνο που απομένει είναι η αγωγή καθώς πρωτόδικα έχουμε δικαιωθεί και έχει οριστεί το ποσό που μας οφείλει.

Θέλουμε με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε τους νομικούς συμβούλους της korinthiannews.gr, τον Γ. Γιαννίκο και την Ν. Κυπριανίδου για την νομική υποστήριξη που μας παρέχουν όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά για την νομική υποστήριξη στην παραπάνω υπόθεση

Κλείνοντας θα υπενθυμίσουμε για ακόμα μία φορά:

Η korinthiannews.gr καταφέρνει να έχει αρκετές χιλιάδες επισκέψεις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΜΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!

Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ!

Κάνουμε την κριτική που χρειάζεται χωρίς …να μας κρατάει κανένας! Για το λόγο αυτό και ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ!

Δεχόμαστε ότι είμαστε ένα επιθετικό site με ιδιαίτερα καυστική κριτική στα πρόσωπα που ασχολούνται με την πολιτική ή που κατέχουν δημόσια αξιώματα!

Δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με κανέναν και ειδικά για τους πολιτικούς η κριτική μας είναι καθαρά σε πολιτικό επίπεδο. Δεν είμαστε εδώ όμως για να “χαϊδεύουμε αυτιά” και να είμαστε οι χειροκροτητές των πολιτικών, ούτε ο πίνακας ανακοινώσεων των δελτίων τύπου τους. Αυτό το ρόλο ευτυχώς τον έχουν αναλάβει άλλα ΜΜΕ…

Όσοι νομίζουν ότι θίγονται από τα δημοσιεύματά μας μπορούν να απευθυνθούν άμεσα στη δικαιοσύνη! Ο λόγος είναι απλός. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα γραφόμενά μας μετά από σχεδόν 23 χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας! Και κυρίως ξέρουμε τα όριά μας!

Ο καθένας μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον μας, πλην όμως σε περίπτωση ΑΘΩΩΣΗΣ ΜΑΣ (όπως συμβαίνει ως τώρα), στρεφόμαστε όπως έχουμε το δικαίωμα νομικά κατά του μηνυτή μας! Δεν είμαστε δικομανείς αλλά οφείλουμε να υπερασπιστούμε τη δουλειά μας.