ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Έργο προϋπολογισμού 4.563.000 ευρώ που όπως λέει ο Π. Νίκας “θα συμβάλλει εξαιρετικά στην οδική ασφάλεια της περιοχής…”!

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνεται μεταξύ άλλων: “Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε την Πέμπτη 18 Μαΐου, στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας, στην Κόρινθο, σύμβαση με τον ανάδοχο ενός εξαιρετικά σημαντικού έργου, το οποίο -όπως τόνισε ο περιφερειάρχης- “θα συμβάλλει εξαιρετικά στην οδική ασφάλεια της περιοχής.

Συγκεκριμένα, η σύμβαση αφορά στο προϋπολογισμού 4.563.000 ευρώ έργο κατασκευής σύνθετου κόμβου στην συμβολή της παλαιάς με τη νέα εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στους Αγίους Θεοδώρους, στα διυλιστήρια της Μotor Οil, όπως και της διαμόρφωσης της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών από τον ισόπεδο κόμβο της Αρχαίας Κορίνθου έως τον ισόπεδο κόμβο Λεχαίου.

“Στο σημείο αυτό είχαν συμβεί πολλά ατυχήματα και πλέον, με το έργο αυτό, αναβαθμίζεται σημαντικά η ασφάλεια όσων κινούνται σε αυτούς τους οδικούς άξονες” σημείωσε ο Π. Νίκας, προσθέτοντας ότι το έργο – η δαπάνη του οποίου, μετά την έκπτωση στον σχετικό διαγωνισμό, είναι 3.620.688,90 ευρώ, με τον ΦΠΑ-, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε 15 μήνες…”

(η παραπάνω φωτο αναρτήθηκε στην περιφέρεια Πελοποννήσου)